Lamelgardiner

På føtex.dk har vi lamelgardiner i mange forskellige størrelser og farver, så du nemt kan finde lamelgardiner, der matcher dine præferencer. Vi forhandler lamelgardiner med og uden mørklægning til alle rum i din bolig. 

Lamelgardiner til skarpe priser

Med et lamelgardin får du et elegant og dekorativt gardin, der skærmer for sol og nysgerrige blikke udefra, men uden at lukke helt af. På den måde kan du gå rundt i dit hjem i ro og mag og uden følelsen af, at folk kan kigge ind ad dine vinduer. Gardinernes smarte rotationsfunktion gør, at du har mulighed for at lukke lys ind i løbet af dagen uden at trække gardinerne til side. Om aftenen kan du rotere dem, så de lukker helt af og dermed lukker alt lys ude, så du kan få en god nattesøvn. Se det store udvalg online her, og bestil dine lamelgardiner i dag.
 

Gode grunde til at vælge lamelgardiner

  • Alsidige gardiner, der fungerer hele døgnet rundt
  • Mange modeller i forskellige farver og størrelser
  • Mulighed for mørklægning til soveværelset
     

Lamelgardiner er altid et godt valg, uanset hvor i hjemmet du mangler gardiner. På føtex.dk finder du de skønne lamelgardiner i mange designs og både med og uden mørklægningseffekt. Du kan gå på opdagelse her i sortimentet og finde dine nye lamelgardiner med det samme.
 

Vælg lamelgardiner til din bolig

Lamelgardiner er en meget moderne og praktisk type af gardiner, der kan bruges i alle rum i dit hjem. Lamelgardiner kan rotere, så de både kan lukke lys ind om dagen og skærme for billygter, gadelamper og andet lys om aftenen og natten. Det gør lamelgardiner til et populært valg, og vi er derfor også sikre på, at du nok skal blive rigtig glad for de lamelgardiner, du vælger her fra vores store udvalg af modeller til skarpe priser.