Børnedyner & børnepuder

Mangler du en ny dyne eller pude til dit barn? Her på siden har vi samlet et udvalg af lækre børnedyner og børnepuder fra kendte mærker som Nordisk Fjer, Danica og Salling. Gå på opdagelse i udvalget og find en ny børnedyne, babypude eller juniorpude i dag.

Vælg den rigtige børnepude og børnedyne

For at skabe et skønt børneværelse med alt til babyen eller barnet er det vigtigt med gode møbler og artikler, som passer til barnets størrelse. Det gælder i mange henseender, og derfor også dyner og puder til barnet. 

Her på føtex.dk finder du dyner til både baby og junior i forskellige længder. Her på siden finder du bl.a. dyner på 70x100 cm eller dyner på 100x140 cm. I udvalget kan du vælge mellem fyld som fiber, fjer og naturfyld.

I vores udvalg af børnepuder finder du bl.a. en juniorpude og en babypude. Her er det vigtigt at tage højde for barnets egne præferencer angående pudehøjde. En juniorpude har lige lidt mere fyld end en babypude, så hvis dit barn helst ikke vil ligge for højt med hovedet, er en babypude måske et godt valg. Find den ideelle børnepude til dit barn her på føtex.dk og sørg for en behagelig rejse ind i drømmeland.

Find lækre tekstiler til børnepuder og børnedyner her

På føtex.dk forhandler vi en lang række børnedyner og børnepuder, så junior får de allerbedste soveforhold. Derudover har vi stort fokus på børne-sovemiljøet generelt, så gå endelig på opdagelse mellem vores børnesengetøj og børnegardiner.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til børnedyner & -puder