Legetårne, moduler og tilbehør fra Jungle Gym

Jungle Gym har udviklet et spændende univers af udendørs legeredskaber, der vækker fantasien til live og giver rig mulighed for, at børnene kan udfolde sig. Se det store udvalg af basis-tårne, der er udformet med forskellige typer af platforme, klatrestativer, stiger og meget andet. Vælg mellem forskellige tilbygningsmoduler, der passer til forskellige tårne. 

Endelig kan du også vælge at købe et samlet sæt med legetårn og tilbygningsmodul, hvor du eksempelvis kan vælge et gynge-modul, så der er mulighed for endnu mere leg.

Se også udvalget af tilbehør. her finder du eksempelvis rutsjebaner, der er næsten uundværlig til ethvert legetårn.

Jungle Gyms legepladsunivers til legesyge børn

Med de sjove og opfindsomme legeredskaber i træ, giver Jungle Gym alle børn mulighed for at udfolde sig i sikre og stimulerende omgivelser. Her er mulighed for at klatre, gynge, rutsje og i det hele taget slippe fantasien løs.

Sammensæt selv legepladsen med Jungle Gyms tilbygningsmoduler

Det særligt smarte ved Jungle Gym er, at du selv kan sammensætte legetårnet med de forskellige tilbygningsforduler, du foretrækker. på den måde kan du designe legepladsen, så den passer bedst til din have og din familie. 

Derudover kan du løbende udbygge legetårnet, når børnene har brug for nye udfordringer i takt med, at de vokser.

Sikker og robust konstruktion

Legetårnene er fremstillet i træ og er derudover forsynet med solide greb osv. i kraftig plast. Alle dele er naturligvis godkendt efter gældende standarder for legeredskaber til privat brug. Du kan med andre ord trygt lade børnene slå sig løs i Jungle Gyms legeredskaber.