Se udvalget af legetårne fra Jungle Gym

Vælg mellem mange forskellige legetårne, der alle er fremstillet i træ med robuste greb i hård plast. Du finder legetårne i flere forskellige prisklasser, men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at legetårnet er gearet til mange timers leg.

Få timevis af leg med Jungle Gyms legetårn

Leder du efter et godt sted at parkere børnene, mens du slapper af i skyggen med en god bog? Så se nærmere på Jungle Gyms legetårne, der vil give ungerne timevis af leg med mange spændende muligheder og detaljer.

På føtex.dk forhandler vi et bredt sortiment af Jungle Gyms legetårne og andre skønne produkter til sommerlegen som løbehjul, sandkasser, legehuse og pools. Du kan finde forskellige varianter af legetårnene her på føtex.dk, som blandt andet tæller:

  • Jungle Gym legetårn
  • Jungle Gym legetårn med rutsjebane
  • Jungle Gym legetårn med gyngemodul
  • Jungle Gym legetårn med rutsjebane og gyngemodul
  • Jungle Gym legetårn med rutsjebane, gyngemodul og klatrestativ
     

Ovenstående betyder, at du faktisk kan mikse og matche næsten helt, som du vil, så du kan glæde børnene i familien med netop det tårn, der passer til deres ønsker. Med så mange muligheder vil fantasien næsten være grænseløs, og børn i alle aldre vil få glæde af legetårnet.

Når du investerer i et Jungle Gym legetårn, giver du børnene et fristed, hvor de kan lege, men også få motion og stimulere deres kreativitet. Her kan de bygge huler, lege gemmeleg, få sommerens største grin eller bare klatre rundt. Alle modellerne er skabt efter høje danske standarder med en top-prioriteret sikkerhed, så du kan roligt lade ungerne lege, og med de mange detaljer vil legetårnet hele tiden føles nyt for børnene.

Køb dit Jungle Gym legetårn på føtex.dk

På føtex.dk finder du mange forskellige modeller, så der vil være noget for alle behov og i alle prisklasser. Vi glæder os til at gøre sommeren sjov.