PAW Patrol

62 produkter
70 x 140 cm med skuffer
1.289 kr.
Fra 2 år
39 kr.
Fra 3 år
90,30 kr. 129 kr.
3-hjulet løbehjul
H: 80 x L: 60 x B: 20 cm
209,30 kr. 299 kr.
Fra 1 år
39 kr.
Fra 1 år
179 kr.
Ø100cm
125,30 kr. 179 kr.
Lynlås og justerbare skulderstropper.
169 kr.
70 x 140 cm uden madras
1.489 kr.
70x140 cm uden madras
1.989 kr.
Ryder
Ryder er en 10 årig, teknisk-kyndig, energisk dreng med et godt hjerte og gå-på mod. Han har reddet 6 hvalpe og lært dem deres Paw Patrol redder-egenskaber. Han er lederen af Paw Patrol. Ryders køretøj er en hi-tech ATV som både kan forvandle sig til en jet-ski og en snescooter.
Marshall
Marshall er holdets modige brandmandmandshvalp. Han er en seksårig dalmatiner hvalp. Han er altid klar på opgaver, men nogle gange bliver han lidt for spændt og kan være lidt klodset. Han er den mest fjollede hvalp i gruppen. Marshalls køretøj er en brandbil eller en ambulance.
Rubble
Rubble er en håndværker Bulldog - han er en sej, femårig hvalp med et hjerte af guld. Ikke alene er han stærk og ivrig efter at hjælpe, han er også sjov! Han elsker skateboard, snowboard og at blive dækket af mudder.
Chase
Den syv-årige Chase, som er en Schäfer politihvalp, er den naturlige gruppeleder. Chase er god til at dirigere trafikken og blokere farlige veje samt løse et hvert mysterium. Han finder altid vej ved at snuse sig rundt, men han er allergisk overfor både katte og fjer.
Rocky
Rocky er en seksårig gadekryds hvalp. Han er en kreativ hund; som har tusind ideer. Han ved alt om genbrug og en andens skrald er ofte hans skat. Rocky kan normalt finde lige den rigtige ting at løse et problem. Rocky er ikke en fan af bade og kan ikke lide at blive våd overhovedet. Rockys køretøj er en grøn renovationsvogn.
Zuma
Zuma er en legesyg, vandelskende labradorhvalp og holdets vandredningshvalp. Han er fem år og derfor det yngste PAW Patrol-medlem - en glad, energisk strandhvalp, der elsker at grine og surfe. Zumas køretøj er et svævekøretøj som også kan køre på land og på vand.
Skye
Syv-årige Skye er en sød cockerspanielhvalp. Hun er frygtløs, smart, loyal og hurtig som et lyn. Hun elsker at snowboarde eller spille hendes foretrukne videospil, Pup Pup Boogie. Skyes køretøj er en flyvemaskine.
Everest
Everest er en Husky hvalp og det nyeste medlem af Paw Patrol. Hun bor sammen med Jake på det sneklædte bjerg og elsker at kælke ned af bakken på sin mave. Sne eller is er ingen forhindring for Everest!

Paw Patrol - den populære tv-serie for børn

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.