Aktivitets børnebøger

Slip fantasien løs med sjove aktivitetsbøger for børn, hvor medindragelse i historiefortællingen med bl.a. sjove klistermærker gør bøgerne endnu mere spændende for de små. Se de mange varianter på føtex.dk, og find favoritten i dag. 

Slip fantasien løs med aktivitetsbøger for børn 

På føtex.dk kan du opleve mange forskellige aktivitetsbøger for de yngste. Her får børnene mulighed for at blive en del af fortællingen, da de blandt andet skal løse diverse sjove opgaver.  

Denne medinddragelse gør oplevelsen endnu sjovere for de små, da de kan tage aktiv del i legen. Bøgerne er derfor helt ideelle, hvis du og dit barn skal nyde en hyggelig stund sammen.  

Find bøger med kendte karakterer 

Vores aktivitetsbøger byder på forskellige sjove karakterer, som dit barn garanteret kender. Der er blandt andet Gurli Gris samt karakterer fra Disney. Hvis dit barn har en yndlingsfilm eller bog, så kan du altså være heldig at finde aktivitetsbøger med lige netop hans eller hendes favoritter.  

Du finder også klassikeren “Find Holger”, som muligvis er en af de mest kendte former for aktivitetsbøger. Her handler det, som navnet indikerer, om at finde Holger på bøgernes billeder, og dette har været en favorit blandt børn i mange år.  

Se aktivitetsbøger samt andre bøger for børn og unge 

Du finder også en masse andre bøger for børn og unge på føtex.dk. Udover aktivitetsbøger har vi gode bøger for både ældre og yngre børn. Vi tilbyder også malebøger, så dit barn kan udfolde sine kreative evner. 

Børnebøgerne for de yngre børn byder på gode historier, som vil opsluge dit barn. Det er uanset, om du læser højt eller barnet læser alene. Bøgerne byder på mange forskellige universer, så børnene kan lære mere om et bredt udvalg af emner.  

Vores ungdomsbøger er for teenagere, som gerne vil dykke ned i et spændende plot. Bøgerne tager fat på forskellige tematikker, som denne aldersgruppe kan spejle sig i og relatere sig til.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om aktivitetsbøger til børn