Godnathistorier for børn

Mangler du en ny godnathistorie, som du kan læse for dit barn inden sengetid? På føtex.dk har vi et bredt udvalg af gode godnathistorier, så tiden inden putning bliver ekstra hyggelig og rolig. Her finder du blandt godnathistorier om elskede Disneyfigurer, der skaber rammerne for en god fortælling.

Vælg mellem et væld af godnathistorier

En godnathistorie betyder ofte skøn kvalitetstid mellem børn og deres forældre, hvor børnene finder ro og tryghed inden de skal sove. Det er således ikke blot et ritual, der skal overstås hver aften inden sengetid, men snarere en hyggestund.

Det kan nemlig styrke båndet mellem barn og voksen. Derfor er det vigtigt med en god godnathistorie, som får både børn og voksne til at lade sig rive med af de fine fortællinger.

På føtex.dk tilbyder vi blandt andet godnathistorier fra Walt Disney, der har gode og lærerige fortællinger om velkendte fiktive figurer såsom den honningelskende Peter Plys. Uanset hvilken godnathistorie du vælger, finder du bøger for børn, der kan frembringe smil og grin. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find din foretrukne godnathistorie.
 

Gør godnatlæsningen ekstra hyggelig

Godnathistorier for børn er allerede en nærværende stund mellem barn og forælder, men hvordan gør man godnatlæsningen ekstra hyggelig og involverende for børn? En god ide er at vælge en billedbog med mange sjove detaljer, som I kan snakke om. Vi tilbyder for eksempel godnathistorier med en masse detaljerede billeder, som børnene kan observere.

Derudover kan du gøre godnatlæsningen hyggelig ved at gøre sproget levende på flere forskellige måder. Du kan blandt andet gøre sproget levende ved at:
 

  • Lave stemmeskifte
  • Sige lyde eller synge godnathistorien
  • Lave forskellige og sjove kropsudtryk, der fanger barnets opmærksomhed
     

Som forælder ved du sikkert, at det er spændende og lærerigt at høre dit barns tanker om godnathistoriens handling og karakterer. Under godnatlæsningen kan du derfor også holde pauser og stille spørgsmål til bogens tekst og billeder, mens du har øjenkontakt med dit barn.
 

Køb bøger på føtex.dk

På føtex.dk har vi et stort udvalg af spændende og medrivende bøger, som vi løbende opdaterer, til børn i alle aldre såvel som voksne, så du kan nyde en god bog efter din smag i din yndlings lænestol. Når du køber bøger online får du altid hurtig levering.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om godnathistorier