Pegebøger

Er det på tide, at dit barn stifter bekendtskab med bøgernes verden, så vil en pegebog være et godt sted at starte. Pegebøgerne til børn gør det muligt for baby og barn at begynde at forstå, hvordan en bog virker samtidig med, at nysgerrigheden vækkes. Se udvalget her. 

Hvad er en pegebog? 

En pegebog til baby og barn er en form for en børnebog, som i stedet for lange sætninger har billeder og papir-animationer, som gør det spændende for barnet at følge med. Pegebøgerne kan anvendes fra barnet er helt lille, og de vil alle variere i tema og udformning. 

Pegebøgerne kan komme med billeder med en prik. Når barnet sætter fingeren på prikken, bliver fingeren en del af billedet, så der dannes en helhed. Pegebøgerne til baby og barn kan også komme med flapper, der kan flippes over eller små håndtag, hvor barnet kan åbne op og se, hvad der gemmer sig. 

Du kan med fordel bruge pegebogen i samspil med sansebogen, som er en udvidet pegebog med flere muligheder. Pegebogen er det perfekte værktøj til at stimulere dit barns hjerne, og med de mange søde temaer er det nemt at finde en bog, dit barn godt kan lide. På føtex.dk kan du for eksempel finde: 

  • Pegebøger med søde og sjove dinosaurer  

  • Pegebøger med junglens eller bondegårdens dyr 

  • Pegebøger med biler, bøger eller bamser 

  • Pegebøger med figurer fra Frost-universet 

 

Nogle af pegebøgerne vil også have kombinerede ord og billeder, som kan gøre det lettere for barnet at lære hverdagens mest almindelige ord at kende. Se hele sortimentet på føtex.dk, og find de bøger, som passer til dit barn. 

Pegebøger og andre spændende børmebøger på føtex.dk 

Pegebogen er et godt sted at starte, hvis du gerne vil øge dit barns interesse i bøgernes verden, som både kan være en god kilde til viden, læring, leg og spænding. På føtex.dk har vi alt inden for børnebøger, så gå endelig på opdagelse i vores store sortiment. Her finder du alt fra aktivitetsbørnebøger til godnathistorier. Vi glæder os til at hjælpe med at vække dit barns interesse for bøger. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pegebøger