Lav tricks på en BMX cykel

Med en BMX kan du lave fede tricks og have det sjovt med dine venner i timevis. Der findes mange typer BMX-cykler, men her på siden finder du primært de klassiske trickcykler - tilmed i forskellige størrelser og farver. Dyk ned i udvalget herunder og find din favorit i dag.

Få din cykel leveret samlet

For blot 349 kr. kan du nu få leveret din nye cykel samlet med føtex.dk. Du tilvælger det i kurven under 'Levering'. Eventuelt ekstraudstyr som lås, lygter og kurv påsætter vi ikke, men vi justerer både bremser og gear.

Cykelmakker – cykelservice og reparation

Få hjælp til din cykel med vores nye servicepartner: Cykelmakker. Cykelmakker er et netværk af professionelle cykelmekanikere, der tager sig af service, reparationer og reklamationsbehandling af cykler købt i føtex eller på føtex.dk.

Find BMX cykler i flere størrelser og farver her

For et par årtier siden var det ganske normalt at se en BMX blive brugt som transportmiddel til og fra skole. Sådan er det dog ikke mere. BMX-cykler bliver i dag primært brugt til selve sporten eller til at lave tricks i fritiden. BMX’en er cool, rå og i høj grad forbundet med kreativitet - på samme måde som et skateboard.

På føtex.dk tilbyder vi BMX-cykler i både neutrale og mere sprudlende farver. Cyklerne fås med hjul i både 16 og 20 tommer. De fleste voksne vælger en BMX med en hjulstørrelse på 20 tommer, men er cyklen til dit barn, anbefaler vi 16 tommer. Da cyklerne skal kunne holde til en hel del, hvad angår tricks, hop og ikke mindst styrt, så er de bygget til være yderst stærke og robuste. Det betyder, at de også er lidt tungere end eksempelvis en race-BMX på grund af deres robuste materialer.

Den smarte BMX cykel stammer fra det solrige Californien

BMX er en forkortelse for Bicycle Motocross på engelsk. Det er en sport, der stammer fra USA - nærmere specifikt Californien, hvor solen altid skinner. Oprindeligt var det de unge drenge, der med de små cykler på gaden forsøgte at efterligne deres store helte fra motocross-sporten. Med en BMX-cykel kan du ligeledes begive dig rundt i byen med fart over feltet og blive god til at udføre tricks og stunts.

Hvis du godt kan lide sjove aktiviteter på en cykel, er der flere alternativer her på føtex.dk. Prøv for eksempel en mountainbike, som du kan bruge i naturen til at få pulsen op og have det sjovt. Den er særligt god til skove og andet ujævnt terræn. Vil du gerne finde din indre cykelrytter frem og køre på nogle lange landeveje, så kan du investere i en smart racercykel.