Lommeregner

Lommeregnere regner den ud for dig. Om det så er til studiebrug, på arbejdspladsen eller derhjemme, er en lommeregner praktisk at have ved hånden. Køb regnemaskiner fra kendte mærker på føtex.dk. 

Forskellige lommeregnere. Forskellige funktioner. 

Plus. Minus. Gange. Dividere. Brøkregning. Lommeregnere bruger du til rigtig mange opgaver kendt fra matematikbøgerne. Skal du regne matematikopgaver ud, kan du gøre det med en regnemaskine. Regnemaskiner fås dog i mange variationer. 

Når du skal vælge en model, er det en god idé at tænke over følgende: 

  • Funktioner: Vælg en lommeregner med de funktioner, som du har brug for. Nogle regnemaskiner har meget avancerede funktioner såsom videnskabelige, trigonometriske, hyperbolske og statistiske - se f.eks. vores udvalg af Texas lommeregnere. Andre lommeregnere har mere enkle funktioner. 

  • Batteri: Køb en lommeregner, som har et godt batteri. Sådan sikrer du, at maskinen ikke løber tør for strøm, mens du lige står og skal bruge den til en opgave. 

  • Kvalitet og præcision: Brug en lommeregner, som har en høj kvalitet. Og tjek gerne om regnemaskinen er præcis i sin beregning. Ellers vil det påvirke dine resultater. 
     

Skole, derhjemme eller på kontoret 

En lommeregner bliver brugt i mange forskellige sammenhænge. Mange skolebørn bruger dem, når der står matematik på skoleskemaet henne i skolen. Og maskinen bliver også flittigt anvendt på de gymnasiale og videregående uddannelser. 

Har du noget derhjemme, som du skal regne ud? Snup hurtigt lommeregneren frem, indtast og beregn tallene. Nemmere bliver det næsten ikke. Og det gør det heller ikke, hvis den bliver en del af dine kontorartikler på arbejdspladsen. 

Regn den ud med en lommeregner 

I vores sortiment finder du en masse forskellige artikler til kontoret og til skolebrug. Skal skoletasken fyldes inden skolestart, kan du eksempelvis gøre det med diverse skriveredskaber, bøger, papirer men også en lommeregner. Lommeregnere fås i både enkle men også avancerede udgaver. Her på siden har vi begge varianter – så husk gerne at læse produktbeskrivelserne ordentligt igennem på produkterne. Sådan undersøger du nemt, om lommeregneren har de funktioner, som du skal bruge den til.