SUP Paddleboards

Gemmer der sig en vandhund i dig? Eller vil du gerne styrke din balance? Så bør du eje et paddleboard. Den populære sport er lig med mange timers sjov på vandet. Træn din balance og få motion eller nyd det rolige vand i eget tempo. Se vores udvalg af SUP boards herunder.

Din guide til SUP boards

Hvilket SUP skal du vælge, og hvilken størrelse passer til dig? SUP paddleboards er blevet populære i Danmark, og flere kaster sig ud i den sjove vandsport. Læs guiden og lær mere om SUP paddleboarding og hvordan du finder et board, der passer til dig.

Hop med på bølgen på dit SUP paddleboard

Måske har du set flere danskere padle rundt på et bræt i vandet? Så har det højst sandsynligt været et paddleboard, eller et sup board, som det også bliver kaldt. Den sjove sport er en form for surfing, hvor du står på et bræt og bruger en paddel til at komme fremad i vandet samt til at navigere rundt med.

Med et paddleboard fra føtex.dk kan du se frem til:

  • At træne din krop og styrke balancen

  • Prøve en anderledes og sjov sport for alle aldre

  • Nyde det stille vand og naturen i et roligt tempo

  • Få en hyggelig dag på stranden med familien

Da du står på dit paddleboard, vil du helst have så lidt vind som muligt og små bølger. Hvis du er til bølge SUP, så tag et smut til Cold Hawaii i Klitmøller. Er paddleboardet måske lidt for sporty til jer? Så gå på opdagelse i vores spændende udvalg indenfor vandleg og pools. Her kan I finde lidt roligere vandaktiviteter, hvor hele familien kan være med.

Sådan kommer du i gang med dit SUP board

Når du prøver et SUP board, vil du sikkert hurtigt erfare at vind, temperatur og bølger har en betydning. Gå efter et bræt, der passer til dit niveau. På den måde får du mest muligt ud af boardets og dets forskellige egenskaber.

Er du for eksempel nybegynder? Så kan du vælge et SUP board med et afrundet outline. Det gør det nemmere for dig at komme rundt i svingene. Kan du lide bølger, så bør du gå efter et bredt og stabilt SUP board. Sørg altid for at have en våddragt eller badetøj til vejret. Vi anbefaler desuden, at du aldrig som nybegynder bevæger dig for langt ud på vandet, og at du kun begiver dig afsted, hvis vejrforholdet tillader det. Børn og unge bør derudover altid være under opsyn af voksne ved alle vandaktiviteter.

På føtex.dk kan du finde endnu mere udstyr til diverse vandaktiviteter under vores kategori vandsport. Så kan I få en hyggelig familiedag på stranden med lidt motion. Vi har også et bredt udvalg af udstyr til træning og fitness, hvis I vil dyrke endnu mere motion.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til SUP Paddleboards