Positionsstole

Positionsstole med justerbar ryg til haven eller terrassen. Indtil din positionsstol i flere forskellige positioner, så du altid sidder godt – både ved spisebordet og under afslapning. Gå på opdagelse i vores aktuelle udvalg på føtex.dk. 

Find de rette hynder til dine havemøbler

Drømmer du om perfekt harmoni og at sidde helt fantastisk, kan den rette havehynde til havestolen gøre underværker - for øje såvel som komfort. Læs hele vores hyndeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilke havehynder der passer til udvalget af havestole på føtex.dk.

Justerbar positionsstol med armlæn til haven

Sæde og armlæn er fast, men ryggen kan indstilles til præcis den hældning, du foretrækker. En positionsstol tilpasses til din krop, ikke omvendt. Brug positionsstole i udestuen eller på terrassen. Flere farver og design i god kvalitet.  
 

Tre grunde til at købe positionsstole:

  • Justerbar i flere forskellige positioner
  • Høj ryg og fast armlæn i stabilt design
  • De findes i mange farver og modeller 
     

Tilpas hældningen på ryggen i flere forskellige grader, så du sidder optimalt hele tiden. Med høj ryg og fast armlæn får du et solidt design. Findes i flere modeller og farver i vores store online udvalg herover.
 

Hvad kan positionsstole?

De lette materialer, det elegante design og indstillingsmulighederne gør en positionsstol komfortabel og anvendelige som havestole overalt i haven, på terrassen eller i udestuen. Vælg efter design, farve og funktioner.

  • Design – de forskellige modeller har alle høj ryg, fast armlæn og indstillelig ryg. De fleste stel er af alu, mens sæde og ryg fås i flere forskellige materialer. Polyrattan giver et rustikt og nostalgisk look, mens modeller med plastlameller har en mere moderne stil. 
  • Farve – positionsstole fås i mange forskellige farver. Som udgangspunkt er de fleste sæder og rygge på positionsstole sorte, men på nogle modeller kan du nemt selv udskifte plastlamellerne i sorte med plastlameller i én eller flere andre farver. 
  • Funktioner – du kan købe stolene enkeltvis, som sæt eller sammen med et havebord. De mange indstillingsmuligheder sikrer, at alle sidder godt på de samme stole. Vælg den oprejste stilling til spisning og for at spare plads, når havestuen eller terrassen er ubrugt. De fleste positionsstole kan klappes sammen, når de ikke er i brug. De tåler at stå ude og er nemme at rengøre.

Nyd haven i komfortable positionsstole fra onlineudvalget herover på føtex.dk – masser af gode priser og fri fragt ved køb over 1.000 kr.