Lille gasgrill

En lille gasgrill er smart til terrassen, altanen eller til at tage med på farten. Grillmodeller med gas tænder og nedkøler hurtigt, så du kan være klar med maden, når sommeren melder sig.

Hurtig optænding med den lille gasgrill

En grill er for mange en uundværlig del af sommeren, når der skal tilberedes lækker mad. Det er dog ikke alle, der har plads til den store gasgrill, hvis man kun har en lille altan eller terrasse, men her er en lille grill helt ideel til formålet. Du slipper for at vente på optænding og glødende briketter, når du griller med en gasgrill. Optænding med blot et tryk eller drej på en knap og jævn varme på hele grillfladen. Små gasgrill sparer tid og plads – uanset om den står permanent på terrassen, eller om den er med på farten. 
 

Tre gode grunde til at vælge en lille gasgrill:

  • Den fylder kun lidt og tændes hurtigt
  • Findes som stationær og transportabel
  • Du får jævn varme og hurtig nedkøling

En lille gasgrill optager ikke meget plads og tændes hurtigt. Du kan vælge mellem en stationær model til terrassen eller en transportabel til ferien. Gas giver ensartet varme på grillfladen og køler hurtigt ned efter brug. 
 

Det bør du tænke på ved en lille gasgrill

I valget af en lille grill med gas er det en god idé at tænke på, hvilken type du har behov for. Hvor stort grillareal, der ville være relevant for dig samt størrelsen på grillens gasbeholder. 

  • Type – en stationær lille gasgrill er ofte med sideborde på og hjul under for nem transport på terrassen, mens en transportabel gasgrill er væsentlig mindre og i de fleste tilfælde udstyret med bærehåndtag. 
  • Grillareal – størrelsen på området til madlavning varierer fra et meget lille grillareal på de mindste, transportable modeller og et meget stort på nogle af de stationære. Vælg grillareal, efter hvor meget du typisk tilbereder ad gangen. 
  • Gasmængde – uanset om gasbeholderen er integreret eller i form af en ekstern gasflaske, så er størrelsen relevant for dit valg. Jo mindre gasbeholder, jo lettere vægt – men jo oftere skal du forny gassen. 

Gå sommeren i møde med en praktisk lille gasgrill fra vores store sortiment herover på føtex.dk – altid masser af gode priser og hurtig levering.