Stor gasgrill

Stor gasgrill med 3, 4 eller 6 brændere fra kendte mærker som Weber, Char-Broil og Dangrill. Se det spændende udvalg af gasgrill herunder og bliv helt klar til den nye grillsæson. 

Gå sommeren i møde med en god grill

Slip for lang optændingstid, kulsmag og besvær med briketter – vælg en gasgrill med plads til det hele. En stor gasgrill fra Weber, Char-Broil eller Dangrill har alle de moderne finesser, der gør sommerens grillaftner til afslappet hygge. 

Vælg med eller uden infrarød funktion og nyd sommeren med god plads til bøfferne på grillens sideborde. Praktisk betjeningspanel, indbygget plads til gasflasker og med eller uden hjul.
 

Tre gode grunde til at købe en stor gasgrill:

  • Giver ekstra god plads til tilberedning
  • Den er nem at tænde op og betjene
  • Du får praktiske integrerede sideborde

Med et ekstra stort grillareal kan du tilberede det hele på én gang. En gasgrill er nem og hurtig at tænde op, og med et avanceret betjeningspanel kan du indstille til præcis den rette temperatur. Med to praktiske sideborde kan du derudover sætte det utilberedte på den ene side og den færdige mad på den anden. 
 

Hvordan vælger du den rigtige gasgrill?

De forskellige store grill med gas adskiller sig på tre elementære områder: Mærke, antal brændere og infrarød funktion. 

  • Mærke – blandt de tre kendte mærker i det store udvalg af grill med gas på føtex.dk er Weber, Char-Broil og Dangrill. Char-Broils udvalg byder på nogle af de billige modeller, mens Weber primært ligger i den dyre ende af prisskalaen. 
  • Brændere – antallet af brændere bestemmer muligheden for, hvordan grillmaden tilberedes. Du kan vælge mellem 3, 4 eller 6 brændere. Jo flere brændere, jo større indstillingsmulighed får du på, hvor varmen kommer fra i grillen. 
  • Infrarød – nogle af de store modeller har integreret infrarød funktion. Denne ekstra varmekilde reducerer gasforbruget med helt op til 50 %. Vælg infrarød funktion, hvis du ofte griller retter, som skal have langt tid. Til stegning af pølser og grønt behøver du ikke ekstra infrarød varme. 

Lad grillmesteren nyde maden sammen med jer andre – vælg en stor gasgrill, hvor du kan tilberede alt på én gang. Se det store udvalg herover.