Skovle & spader

Mangler du en spade til at grave hul til et træ i haven? Eller skal du bruge en skovl til at flytte sand eller jord eksempelvis? På føtex.dk kan du vælge mellem forskellige spader og skovle, som kan bruges til alle dine graveopgaver derhjemme.

Spændende udvalg af spader og skovle

På føtex.dk kan du få spader og skovle, som gør det lettere for dig at grave eller flytte materialer fra ét sted til et andet. Vi har flere varianter, som hver især har sine fordele, så du skal blot finde den variant, som passer bedst til dine formål.

Vores spader og skovle er i høj kvalitet, og så er de behagelige at arbejde med. Dette er vigtigt, hvis du skal bruge mange timer i haven.

Hvad er forskellen på en skovl og en spade?

Selvom ordene bliver brugt som synonymer, så er en skovl og en spade faktisk ikke det samme. De adskiller sig nemlig fra hinanden på en række punkter, selvom de umiddelbart ligner hinanden.  

En skovl har en mindre vinkel til skaftet, og typisk er der også kanter på siderne af fladen. Derudover har de ofte også en større flade. En spade derimod er typisk mere lige, så den bedre kan gå igennem jorden. En spade er derfor helt ideel til at grave med, hvorimod en skovl er velegnet til at flytte sne eller jord.

Køb skovle, spader og andre redskaber på føtex.dk

Udover spader og skovle kan du også få andre praktiske haveredskaber på føtex.dk. Vi har stort set alt, du skal bruge til havearbejdet derhjemme. Vi tilbyder f.eks. et udvalg af haveslanger så du nemt kan vande krukker og bede uden at skulle slæbe rundt på en tung vandkande.

Med vores praktiske river og koste kan det blive lettere for dig at holde områder som græsplænen og terrassen pæne, og med en af vores gren- eller beskærersakse kan du studse hække og buske. Udforsk vores udvalg i dag, og find lige dét, du skal bruge for at vedligeholde din have.