Trillebøre

En trillebør betyder, at du ikke længere behøver at slæbe hverken spande, haveredskaber eller haveaffald frem og tilbage. I stedet kan du køre dem komfortabelt rundt i en trillebør, så går det både hurtigere, og du skåner ryggen. Se vores udvalg af stærke trillebøre lige her på siden.

Gør havearbejdet lettere med en praktisk trillebør

Har du en større have, eller udfører du tit arbejde med værktøj, så ved du, hvor meget du kommer til at slæbe frem og tilbage. Det kan du spare dig, hvis du investerer i en trillebør. Vi fører et bredt udvalg, hvor du kan vælge mellem bl.a. trillebøre, sækkevogne, ekstra hjul og slanger.

Med en god trillebør slipper du for det hårde manuelle slæbearbejde i haven. Trillebøren er et simpelt, men effektivt haveredskab, som du har brug for på linje med spader, planteskovle og haveslanger. Du lægger bare det, du vil have fragtet, ned i børen, løfter op i håndtagene og kører derudad. Der er et hjul på trillebøren forrest samt to ”støtteben”, som skaber balancen.  

Vælg en trillebør med gode håndtag og hjul

De fleste trillebøre minder meget om hinanden i opbygning – medmindre du vælger en sækkevogn, som er mere opretstående og kommer med to hjul. Når du vælger din favorit trillebør, bør du især holde øje med, hvor let den er at samle samt håndtagene og hjulet. De fleste modeller kommer i dele, du selv skal samle, og her kan lidt fingerfærdighed være på sin plads. 

Det er fordelagtigt at gå efter håndtag, der har en god polstring, for selvom trillebøren gør det hårde arbejde for dig, kommer du stadig til at belaste dine hænder. Derudover er hjulet en vigtig faktor, for det skal kunne klare en stor belastning, være let at vedligeholde samt svært at punktere. Her på siden kan du dog også købe ekstra hjul, hvis du får brug for det.