Halloween opskrifter & inspiration

Maden til halloween skal være uhyggeligt god! 

Uanset om du skal holde stor halloween fest, eller blot skal være derhjemme med familien, så bliver halloween noget ganske særligt, hvis der gøres lidt ekstra ud af maden. Det behøver ikke være svært eller tage lang tid, at gøre maden til halloween ekstra uhyggelig. Med enkelte tips og tricks kan du pifte selv de nemmeste retter op. Tag udgangspunkt i familiens yndlingsretter, og gør dem halloween klar! Her på føtex.dk finder du inspiration til hvordan.

Halloween kostumer til børn – det er sjovt at være lidt uhyggelig!

Børn elsker at klæde sig ud, og halloween er netop den tradition, hvor de kan gå fra dør til dør for at banke på og skræmme naboerne, mens de siger ”trick or treat”. Halloween er en aften fyldt med hyggelig uhygge, og har åbnet for nye muligheder for at klæde sig ud i de lidt mere drabelige og grusomme kostumer. Og det er sjovt, for børn elsker at være lidt uhyggelige og farlige og sprede skræk og rædsel blandt venner, familie og naboer.

Udvalget af halloween kostumer til børn på føtex.dk passer til både piger og drenge og der er er masser at vælge mellem. Vil dit barn gerne være heks, trold, spørgelse, skelet, vampyr eller zombie? For at gøre udklædningen endnu mere uhyggelig kan i ansigtsmale eller lave andre effekter lige efter barnets fantasi.

Når du sammen med dit barn skal finde årets halloween udklædning, er det selvfølgelig ikke meningen at det skal være alt for uhyggeligt – tilpas gerne kostumet til barnets alder så der er balance mellem sjov og uhygge.
 

Find pynt og tilbehør på føtex.dk eller i din lokale føtex

Når du har styr på maden og kostumerne er det tid til at sætte prikken over i'et. Fuldend kostumerne med uhyggeligt tilbehør. På føtex.dk finder du blandt andet heksens hat og næse, ansigtsmaling til frankenstein og kunstigt blod til vampyrens mundvig. Med tilbehør er du sikker på, at kostumerne er vellykkede. 

Sidste step er pynten. Den finder du på hylderne i din lokale føtex når du samtidig handler til halloweenfesten. Find for eksempel uhyggeligt bordpynt, servietter, lys og meget mere for at fuldende festen. Husk også lidt lækkert til børnene, som har gjort noget ud af udklædning og måske banker på din dør med beskeden 'slik eller ballede'.

føtex ønsker dig en god og (u)hyggelig halloween!