Tips til den bedste halloween fest for børn

Mange højtider indbyder til fest, og halloween er ingen undtagelse. Vi har samlet en masse gode tips til at holde en sjov og (u)hyggelig halloween fest for børnene.

Halloween er jo egentlig kun d. 31. oktober, som også kaldes allehelgensaften. Vi er heldigvis gode til at fejre den uhyggelige højtid i hele oktober måned, og det er ikke unormalt at se de lysende græskar ude foran dørene tidligt i oktober. Derfor kan I også holde jeres halloween fest, lige når det passer jer. 

De fleste børn elsker små fester med familie eller venner, og hvis de selv kan være med til at pynte op og gøre klar, er det måske et endnu større hit. I vores guide hjælper vi dig med alt fra invitationer og halloween pynt til lækker halloween mad. 

Hjemmelavede invitationer

Hvis I ikke har inviteret gæster til jeres halloween fest endnu, kan I gøre det ved at sende kreative invitationer ud til alle dem, som skal med. Jeres gæster vil helt sikkert sætte pris på hjemmelavede halloween invitationer, og så er det en sjov aktivitet for børnene. 

Find noget orange og sort karton frem, og slip kreativiteten løs. Lad børnene tegne og klippe halloween motiver, som I kan lime eller klistre på invitationerne. I kan f.eks. klippe små græskar eller flagermus ud. Giv de små udklippede figurer liv ved at tegne øjne og mund på dem. 

Er du lidt ekstra kreativ? En sjov måde at skrive selve indholdet i invitationerne er ved at skrive det som små rim. Det vil modtagerne af invitationerne helt sikkert også synes er sjovt.

Skræmmende god halloween mad 

Til en halloween fest er det oplagt at lave (u)lækker halloween mad, der vil imponere alle gæsterne. Børnene vil helt sikkert synes, at det er sjovt (og lidt ulækkert), hvis der er mad på bordet, der ligner afskårne fingre, blodige øjne og edderkopper. 

Der er et hav af sjove opskrifter på halloween mad på internettet. Udvælg nogle nemme opskrifter, og lav halloween mad til festen sammen. I kan f.eks. lave forskellige små retter og servere dem som en halloween buffet. Én af retterne kan være heksefingre, som du finder opskriften på i videoen herunder. 

Som en lille dessert foreslår vi disse fine halloween edderkopper, som børnene sagtens kan være med til at lave. Skal der være lidt ekstra til den søde tand? Smid en masse lækkert halloween slik i en lille græskar slikspand, som du kan sætte på bordet efter maden. Det vil helt sikkert være et hit hos både børn og voksne. 

Uhyggelig stemning med halloween pynt 

Gør klar til halloween festen ved at pynte flot op med uhyggelig halloween pynt. I kan pynte op både inde og ude for at skabe den helt rette stemning. I kan lave jeres egen pynt, eller I kan gå på opdagelse i vores store udvalg af pynt til halloween på føtex.dk. 

Uhyggelige skeletter, som tager imod gæsterne og små flagermus, der svæver rundt i loftet. I kan også pynte bordet med uhyggelige edderkopper, små græskar og halloween lys for at bringe den uhyggelige stemning frem under middagen. Det kan være en sjov aktivitet for børnene at pynte op til den helt perfekte halloween fest.

Halloween pynt

Seje halloween kostumer til børn og voksne 

Ingen halloween fest uden et uhyggeligt halloween kostume. Skal dit barn være heks, vampyr, spøgelse eller noget helt fjerde til dette års halloween? Et sjovt og skræmmende halloween kostume sætter bare prikken over i’et til børnenes halloween fest. Om det er halloween fest i skolen, institutionen eller hjemme hos vennerne, så er det bare fedt at ankomme i et sejt halloween kostume. På føtex.dk finder du mange forskellige halloween kostumer til børn. 

Du kan fuldende halloween kostumet med sej halloween ansigtsmaling. Find et motiv at male efter, og brug svampe og pensler til at skabe et uhyggeligt udtryk med halloween makeup. I kan også lave falske sår i ansigtet og blodige skrammer med falsk blod. Udforsk vores udvalg af halloween tilbehør til udklædningen på føtex.dk, og fuldend det uhyggelige look.

Halloween kostumer til børn

Kreativ halloween med børn

Halloween er den oplagte højtid til at være kreative sammen. Vi har samlet en masse kreative aktiviteter, hvor hele familien kan være med. Giv jer i kast med hjemmelavet halloween pynt eller græskarudskæring.