Idéer til mandelgaven

Hvad er juleaften uden risalamande og den hele mandel, der udløser en lille, ekstra gave til den heldige finder? Mangler du stadig at få købt mandelgaven til årets hyggeligste aften, kan du få masser af inspiration til årets mandelgave her i sortimentet på føtex.dk.

Få inspiration til mandelgaven

Det er ikke altid helt let at finde den perfekte mandelgave. Særligt ikke, hvis du gerne vil undgå flere sukkerholdige gaver, for sukker har der helt sikkert være rigeligt af i december. Mandelgaven skal samtidig gerne passe til hele selskabet, da det ikke er til at vide, om det er et barn eller en voksen, der får mandlen.

Derfor har vi her på føtex.dk samlet en masse gode forslag til mandelgaven, så du kan lade dig inspirere, og så du kan klikke din mandelgave hjem her hos os. Så kan mandelgaven streges fra huskelisten, og du kan komme videre med de resterende forberedelser til juleaften. Blandt vores bud på årets mandelgave finder du eksempelvis:

Med andre ord har vi masser af gode alternativer til den klassiske mandelgave, men skulle du alligevel foretrække noget sødt som præmie til den heldige finder af mandlen juleaften, kan du selvfølgelig også klikke både chokolade og gavekurve hjem her hos os – det er i hvert fald noget, som hele familien kan lide.
 

Køb årets mandelgave online på føtex.dk

På føtex.dk elsker vi alt ved julen, og særligt den traditionsrige risalamande med mandlen juleaften. En mandelgave er en fast del af traditionen, og er det dig, der planlægger juleaften i år, er købet af mandelgaven sikkert også en af de opgaver, du har på din huskeliste, før det kan blive rigtigt jul. Mandelgaven er dog hurtigt i hus, når du køber den online på føtex.dk, hvor vi har et bredt udvalg af både traditionelle og mere utraditionelle mandelgaver for både store og små.

Mangler du mandelgaven til den store dag, kan du derfor finde den perfekte mandelgave her i udvalget, lægge den i kurven og derefter bestille den hjem. Vi pakker din ordre med det samme og sender den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt, men vær gerne ude i lidt god tid, da der kan være forlænget leveringstid op til jul.

Du kan slå flere fluer med ét smæk ved også at købe dine julegaver online her hos os, nu du alligevel er på udkig efter en mandelgave. Vi har julegaveinspiration til gaver til hele familien, så uanset hvem, du er på gave med, kan du finde en julegave, der falder i god jord, når du shopper her på føtex.dk.

Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at hjælpe dig med at gøre julen i år til noget ganske særligt. Bestil i dag!