Actifry & Airfryer

Drømmer du om at kunne lave dine egne sprøde og syndige pomfritter? Det kan du nu med en frituregryde fra kendte mærker som DeLonghi, Tefal, Melissa eller Sinbo. Undersøg udvalget nøje og glæd dig til at modtage din nye frituregryde fra føtex.dk.

Airfryer vs. frituregryde - hvad er bedst?

Søger du løsningen til at lave de sprødeste, hjemmelavede pomfritter, som var de fra grillen? Så læs guiden her, hvor du kan lære om 2 frituremetoder, du kan lave derhjemme. 

Frituregryder

Mange forbinder friture med usund og fedtet mad, der er skadelig for sundheden. Det er da heller ikke helt forkert, hvorfor frituregryden også har fået sit kedelige ry. Moderne frituregryder er dog andet og mere end blot fedtede pommes frites søbet ind i friture. Med en moderne frituregryde behøver du nemlig blot en enkelt spiseskefuld olie for at kunne trylle 1 kilo kartofler om til 1 kilo velsmagende og sprøde pommes frites. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at denne type frityregryde går under navnene airfryer og actifryer. det skyldes, at disse er en fusion af en varmluftsovn og en frituregryde. Her nedsænkes maden ikke i olie for at opnå ultimativ sprødhed. Istedet benyttes varmlufts teknologi til at give den sprøde overflade, som er fedtet på den der helt perfelte måde, som pomfritter bør være, for perfekt nydelse. 

Mange af de frituregryder, du finder her i vores sortiment, kan dog meget mere end blot at lave pomfritter. Faktisk kan du bruge dem til langt de fleste af dine aftenmåltider, hvor du kan tilberede grøntsager, fisk eller kød i frituregryden, og dermed spare på opvasken, fordi der ikke skal bringes flere gryder og fade i spil, før maden står på bordet, og I kan komme til at smage på de hjemmelavede lækkerier.

Køb din nye frituregryde eller airfryer online hos føtex.dk

Er du brændt varm på idéen om tilberedning af mad i en moderne frituregryde, så kan vi sagtens forstå dig. Der er heldigvis ikke langt fra tanke til køb her på føtex.dk, hvor du nemt kan bestille den frituregryde hjem, du går og drømmer om. 

Vil du have det mest optimale ud af din frituregryde, bør du eksperimentere med både klassiske retter og dine personlige livretter. Rigtig mange retter kan sagtens laves i en frituregryde, og du vil blive overrasket over dens mange muligheder. Oplev det selv ved at bestille din frituregryde hjem i dag. Vi glæder os meget til at modtage din bestilling! Fragten betaler vi, når du bestiller for over 300 kr. og vælger levering til butik. Du kan også sagtens få sendt din frituregryde til din bopæl mod et mindre fragtgebyr. 30 dages fuld returret er altid inkluderet. Du kan derfor føle dig helt tryg, når du handler online på føtex.dk.  

Mangler du andre køkkenapparater til madlavningen? I sortimentet på føtex.dk har vi både stort og småt til køkkenet – herunder både blendere, saftpressere, brødristere og toastere, elkedler, køkkenmaskiner og stavblendere, der alle gør madlavningen til en leg, og giver dig flere muligheder i dit køkken.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om frituregryde