Frituregryder

Drømmer du om at kunne lave dine egne sprøde og syndige pomfritter? Det kan du nu med en frituregryde fra kendte mærker som DeLonghi, Tefal, Melissa eller Sinbo. Undersøg udvalget nøje og glæd dig til at modtage din nye frituregryde fra føtex.dk.

Frituregryder

Mange forbinder friture med usund og fedtet mad, der er skadelig for sundheden. Det er da heller ikke helt forkert, hvorfor frituregryden også har fået sit kedelige ry. Moderne frituregryder er dog andet og mere end blot fedtede pommes frites søbet ind i friture. Med en moderne frituregryde behøver du nemlig blot en enkelt spiseskefuld olie for at kunne trylle 1 kilo kartofler om til 1 kilo velsmagende og sprøde pommes frites. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at denne type frityregryde går under navnene airfryer og actifryer. det skyldes, at disse er en fusion af en varmluftsovn og en frituregryde. Her nedsænkes maden ikke i olie for at opnå ultimativ sprødhed. Istedet benyttes varmlufts teknologi til at give den sprøde overflade, som er fedtet på den der helt perfelte måde, som pomfritter bør være, for perfekt nydelse. 

Mange af de frituregryder, du finder her i vores sortiment, kan dog meget mere end blot at lave pomfritter. Faktisk kan du bruge dem til langt de fleste af dine aftenmåltider, hvor du kan tilberede grøntsager, fisk eller kød i frituregryden, og dermed spare på opvasken, fordi der ikke skal bringes flere gryder og fade i spil, før maden står på bordet, og I kan komme til at smage på de hjemmelavede lækkerier.