Sengeskuffer til børnesenge

At kunne få plads under sengen til sengetøjet om dagen og legetøjet om natten giver mere gulv- og legeplads, hvorfor en børneseng med skuffer er helt ideel til børneværelset. Tjek vores modeller herunder.

Børneseng med skuffer – ekstra opbevaringsplads under sengen

Opbevaringsplads hører til det, man sjældent kan få for meget af – og da slet ikke på børneværelset. Når den ekstra plads kan kombineres med en flot og komfortabel seng, bliver resultatet ikke kun et behageligt sovemiljø, men også til et ryddeligt værelse med mere gulvplads til at lege og hygge sig. En børneseng med skuffer bidrager dermed både praktisk-funktionelt og æstetisk til et dejligt værelse, hvor dit barn vil føle sig godt tilpas.
 

Tre grunde til at vælge en børneseng med skuffe

  • Fås i mange forskellige modeller og udformninger
  • Perfekt kombination af soveplads og opbevaringsplads
  • Kombinér med diverse lækkert tilbehør for optimal sove- og legefunktion

Når du køber en børneseng med motiver, bliver den som oftest leveret uden madras. Den skal tilkøbes. Det kan du heldigvis gøre nemt og bekvemt her i webshoppen, hvor vi altid har et stort udvalg af komfortable juniormadrasser. Bestiller du begge dele i samme ordre, får du leveret et komplet sovemiljø på én gang. Husk, at du som altid har 30 dages returret på dine varer, så du kan bytte eller returnere inden for denne periode.
 

Hvad skal jeg vælge

Det er vigtigt, at dit barn har et godt sted at sove. For mange piger og drenge er sengen dog også meget andet end et sovested. Det er her, at de hygger sig efter skole med en film, slapper af før sengetid med en bog eller udfordrer vennerne på spilkonsollen.

Det er derfor vigtigt at vælge en børneseng med skuffer i et design, som tager hensyn til barnets ønsker i forhold til udformningmotiverfarver og eventuelt funktioner. Mangler du inspiration – også til indretningen af resten af børneværelset? Så tag et kig her. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment med det allernyeste fra populære brands, så du er garanteret kvalitetsprodukter, uanset hvad du vælger.
 

Køb en børneseng med skuffer på føtex.dk

Kig dig om i vores aktuelle sortiment af flotte, praktiske og funktionelle senge. Når du har fundet frem til den helt rigtige model til børneværelset, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Vi sørger herefter for, at den bliver leveret hjem til dig på din adresse. Handler du for over 1.000 kr. får du fri fragt. Skulle du ønske selv at afhente den i et af vores mange varehuse, er det selvfølgelig også muligt.