Plaster & sygepleje

Har du fået et sår, eller kan du bare godt lide at være velforberedt? Så finder på føtex.dk finde flere forskellige plastre og produkter til sygepleje, såsom sårrens. Vi har almindelige plastre samt varianter med motiver til børn.

Find et plaster til at stoppe blødningen

Har du skåret dig i fingeren, væltet på asfalten eller bare snittet dig på noget papir? Så er det altid en god idé at tage et plaster på for at stoppe blødningen efter at du har renset såret. På føtex.dk har vi plastre i forskellige størrelser, så du nemt kan dække det område, hvor du bløder. Derudover er vores plastre højtabsorberende, hvilket betyder, at de har høj sugeevne.

En anden god grund til at bruge plaster er, at det beskytter såret for skidt og snavs, hvilket kan forebygge, at der går betændelse eller infektion i det. Er du på udkig efter plastre til forkølelsessår, kan du også finde det her på siden.

Har du fået et slemt sår, der skal renses?

Er du væltet til fodbold eller på skateboard? Så er der måske allerede kommet skidt - og dermed bakterier - i dit sår. Hvis det er tilfældet, er det en god idé at skylle det grundt med vand eller sterilt saltvand, samt fjerne skidt med en steril pincet. Pincetten kan steriliseres med almindelig husholdningssprit. Er såret dybt og har du ikke en stivkrampe vaccination, bør du kontakte din læge. Du kan læse mere om såpleje på Sundhed.dk.

Find et smart plaster til dit barn

På føtex.dk har vi plastre til både de store og små i familien. Du finder derfor flere plastre med motiver af blandt andet hunde, krabber og katte, som gør det lidt sjovere at have et plaster på for dit barn.

Vi har også vabelplastre

Er det et vabelplaster, du leder efter? Så finder du det i vores udvalg af fodpleje. På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af personlig pleje fra vatrondeller til vådservietter, der i en snæver vending og i mangel på bedre kan bruges til sårpleje. Det må dog aldrig blive et førstevalg. Dette bør altid være rensning med vand.