Manicure & pedicure

Hvem elsker ikke at have velplejede hænder og fødder? Forkæl dig selv med en manicure eller pedicure. På føtex.dk finder du alt du skal bruge for at få smukke og velplejede negle på hænder og fødder. 

Velplejede negle med fodspa og manicure/pedicure

Er du også vild med selvforkælelse? Vil du også gerne have bløde hænder og fødder? En manicure eller pedicure er den perfekte måde at forkæle dig selv og din negle på. Dekorér f.eks. dine negle med en flot lak, eller få silkebløde fødder med en praktisk fodfil eller et varmt fodbad i en smart fodspa.

Tre grunde til at vælge manicure og pedicure

  • Vis stolt dine hænder og fødder frem med flotte neglebånd og farverig lak.
  • Få dejligt bløde fødder ved at fjerne hård hud med et fodbad og en fodfil.
  • Undgå ligtorne, og beskyt både hænder og fødder mod at blive tørre og ru. 

 

Hånd- og fodpleje er enormt vigtig, og der er ikke noget bedre end at have blød og lækker hud. Tag tid til dig selv i hverdagen med en hyggelig og afslappende manicure-pedicure seance. 

Hvad er manicure og pedicure?

Her er eksempler på, hvad du kan gøre, når du skal give dig selv en forkælende manicure eller pedicure:

  • Tag et lækkert hånd- eller fodbad med en god badesalt. Det er afslappende og gør evt. hård hud nemmere at fjerne. Efter badet kan du med fordel bruge en lækker fugtighedscreme. 
  • Fjern hård hud fra fødderne med fodfil. Du kan bruge en almindelig manuel fodfil, eller du kan vælge en smart elektrisk fodfil, som kan gøre opgaven en del lettere. 
  • Klip og fil dine negle, skub neglebåndene tilbage og skrub neglene godt.  
  • Vask hænder og fødder, og afslut seancen med et flot, skinnende lag neglelak.

 

Her på føtex.dk findes et bredt udvalg af alt, hvad du skal bruge til at lave manicure og pedicure. Her er gode manicure-sæt og pedicure-sæt til billige priser fra populære brands, som f.eks. Beurer. Forkæl dig selv og find, hvad du skal bruge, allerede i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om manicure/pedicure