Legetøj 10 år

Legetøj til en betweenager skal være noget helt særligt for at fange og bibeholde hans eller hendes interesse. Mange betweenagere er særdeles kritiske og har klare holdninger til, hvad der er fedt, og hvad der absolut ikke er.

Legetøj til 10-12-årige

Overgangsfasen fra barn til teenager kan være en kaotisk tid, hvor der sker mange komplekse ting, som er nyt for barnet, og som det skal lære at forholde sig til. Her kan legen være en kærkommen lejlighed til at koble fra og slappe af i vante, trygge omgivelser med vennerne eller alene og bare give sig hen til hygge og sjov. Vi har kreativt og udfordrende legetøj til 10-årige og 11-12-årige, der hitter hos de fleste.

Tre grunde til at vælge legetøj til børn på 10-12 år

  • De får udfordringer, men også mulighed for fordybelse
  • Kan bruges alene eller sammen med venner og veninder
  • Stimulerer kreativitet, intellekt, koncentration og nysgerrighed
     

Der er ingen tvivl om, at det er en alder, hvor der sker rigtigt meget i det store barns liv. Det nærmer sig med hastige skridt teenagealderen, og mange piger og drenge har travlt med at blive voksne. Det sker mere og mere via elektroniske medier, som naturligvis er en del af tilværelsen, som de skal udvikle kompetencer til at håndtere. Med det helt rigtige legetøj får de dog også mulighed for at slappe af og hygge sig uden konstant at ”være på”.

Hvad skal jeg vælge af legetøj til 10 år?

Du skal tage udgangspunkt i dit unikke barn. Det kan f.eks. være i forhold til:

  • Interesser: Der er ikke meget, der motiverer mere end at være interesseret eller endog fascineret af noget. Det gælder også, når det drejer sig om legetøj. Udviklingen står bekendt ikke stille, og måske har dit barn fået nye interesser? Tag en hyggesnak, så du præcis ved, hvad du skal søge efter.
  • Kompetencer: Legetøj kan være et fremragende redskab til at udvikle eller cementere kompetencer. Motorik, kreativitet, fantasi eller noget helt fjerde? Vi har med stor sandsynlighed legetøj, der understøtter dette.


Når du skal vælge legetøj til en på 10 år eller en på 12 år, kan det være en god idé at kigge efter legetøj, der kan være en aktivitet for hele familien. Kig eksempelvis efter brætsspil eller kreativt legetøj, der indbyder til samtale og samvær. Overvej også udendørs legetøj såsom trampoliner eller rulleskøjter.

Har du fundet frem til det rigtige, bestiller du det nemt på føtex.dk.