Legetøj 3 år

Legetøj skal være underholdende, udfordrende og udviklende – og et barn, der leger, er et glad barn. Det kan du medvirke til ved at give dit barn inspirerende og motiverende legetøj, der stimulerer det sansemotorisk. Hos føtex.dk har vi legetøj til børn på 2-3 år fra førende brands. Se udvalget herunder.

2316 produkter
Leveres med en eksklusiv 8 cm figur
300 kr.
Plus leveringsomkostninger
Assorteret vare - en specifik variant kan ikke vælges
150 kr.
Plus leveringsomkostninger
Barbie bamser i polyester
100 kr.
Plus leveringsomkostninger
Mimi bevæger armene når de lægges i vand og sprøjter vand ud af munden
175 kr.
Plus leveringsomkostninger
Restsalg! Spar 40 %
Gælder fra den 25-12
1.499,40 kr.
Plus leveringsomkostninger
20 forskellige Hot Wheels biler
249 kr.
Plus leveringsomkostninger
11 bøtter af 56 gram modellervoks
100 kr.
Plus leveringsomkostninger
Bevægelige arme og ben og realistiske former
100 kr.
Plus leveringsomkostninger

Legetøj til 3-årige piger og drenge

Til ældre tumlinger er det vigtigt at vælge legetøj, der har en funktion, og som det måske kender hjemmefra, fra daginstitutionen eller fra turene i supermarkedet. Det begynder at kunne skelne mellem virkelighed og fantasi og bruge det i sine rollelege. Vi ved, hvor vigtigt det er at stimulere barnet både grov- og finmotorisk, sprogligt og socialt. Derfor finder du blandt meget andet udklædning, enkle puslespil og spil, klodser og andet motorik-legetøj til børn på tre år her i shoppen.
 

Tre grunde til at vælge legetøj til børn på tre år

  • Stimulerer og styrker motorik, sprog og sociale kompetencer
  • Underholdende og lærende – her og nu og for fremtiden
  • Perfekt til rolleleg, solo-leg, parallel-leg og fællesleg

Der er ingen tvivl om, at det er en alder, hvor der sker rigtigt meget i barnets liv. Et øjeblik sidder det i stuen og hygger sig med et puslespil, og kort efter løber det rundt i haven, gynger og rutsjer sammen med sine legekammerater. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Synes du, at det er svært at finde frem til det helt rigtige legetøj til en dreng på 3 år eller legetøj til en pige på 3 år? Synes du, at dit barn trænger til at falde til ro og koble af eller at få rørt sig mere efter timerne i daginstitutionen?

  • Legetøj til fordybelse: Vælg et enkelt puslespil, perler i flotte farver, et spændende byggesæt eller et fint dukkehus, og se dit barn falde til ro og hygge sig alene eller i ro og fred med far eller mor.
  • Legetøj til bevægelse: Har dit barn brug for at komme af med overskydende energi, er et smart løbehjul, et sejt skateboard eller en flot løbecykel et oplagt valg. 

Når du har fundet en favorit, bestiller du den på føtex.dk. Husk, at du som altid har 30 dages returret.