Legetøj 3 år

Legetøj skal være underholdende, udfordrende og udviklende. Giv dit barn inspirerende og motiverende legetøj, der stimulerer det sansemotorisk. Hos føtex.dk har vi legetøj til børn på 2-3 år fra førende brands.

Inspirationsguide: Gave til 3 årig

Bliv inspireret og få gode ideer til, hvad du skal give en 3 årig pige eller dreng i gave – både til fødselsdag, jul og ved andre anledninger.

Legetøj til 3-årige piger og drenge

Til ældre tumlinger er det vigtigt at vælge legetøj, der har en funktion, og som det måske kender hjemmefra, fra daginstitutionen eller fra turene i supermarkedet. Det begynder at kunne skelne mellem virkelighed og fantasi og bruge det i sine rollelege. Vi ved, hvor vigtigt det er at stimulere barnet både grov- og finmotorisk, sprogligt og socialt. Derfor finder du blandt meget andet udklædning, enkle puslespil og spil, klodser og andet motorik-legetøj til børn på tre år her i shoppen.

Tre grunde til at vælge legetøj til børn på 3 år

  • Stimulerer og styrker motorik, sprog og sociale kompetencer
  • Underholdende og lærende – her og nu og for fremtiden
  • Perfekt til rolleleg, solo-leg, parallel-leg og fællesleg


Der er ingen tvivl om, at det er en alder, hvor der sker rigtigt meget i barnets liv. Et øjeblik sidder det i stuen og hygger sig med et puslespil, og kort efter løber det rundt i haven, gynger og rutsjer sammen med sine legekammerater. 

Hvad legetøj bør jeg vælge til 3 år?

Synes du, at det er svært at finde frem til det helt rigtige legetøj til en dreng på 3 år eller legetøj til en pige på 3 år? Synes du, at dit barn trænger til at falde til ro og koble af eller at få rørt sig mere efter timerne i daginstitutionen?

  • Legetøj til fordybelse: Vælg et enkelt puslespil, perler i flotte farver, et spændende byggesæt eller et fint dukkehus, og se dit barn falde til ro og hygge sig alene eller i ro og fred med far eller mor.
  • Legetøj til bevægelse: Har dit barn brug for at komme af med overskydende energi, er et smart løbehjul, et sejt skateboard eller en flot løbecykel et oplagt valg. 


Når du har fundet en favorit, bestiller du den nemt på føtex.dk. Husk, at du som altid har ubegrænset returret. Du kan også lade dig inspirere af vores guide om godt legetøj og blive klogere på, hvad du med fordel kan tage med i overvejelserne, når du køber legetøj til en på 3 år.