Legetøj 7 år

Der kan være endog meget stor forskel på, hvad 7-årige synes er sjovt at lege med. Det er derfor ikke altid helt let at vælge legetøj til en dreng eller pige på 7 år. Se, hvad vi har på hylderne af fantastisk legetøj til børn i denne alder lige herunder.

2487 produkter
Leg og lær
150 kr.
Plus leveringsomkostninger
4 bøtter modellervoks og tilbehør
100 kr.
Plus leveringsomkostninger
Inkl. 2000 Orbeez
300 kr.
Plus leveringsomkostninger
Chewbacca figur 14 cm
150 kr.
Plus leveringsomkostninger
Skyder op til 6 meter
100 kr.
Plus leveringsomkostninger
Find skatten gennem 10 niveauer af eventyr
50 kr.
Plus leveringsomkostninger
Play-Doh køkkensæt med brødrister
150 kr.
Plus leveringsomkostninger
Indeholder 3 Petkins og 1 plade.
20 kr.
Plus leveringsomkostninger
11 bøtter af 56 gram modellervoks
100 kr.
Plus leveringsomkostninger

Legetøj til 7-årige – noget for alle

Nu er det ikke kun familien, men også skolen, fritidsinteresser, venner og veninder, som sætter sit præg og påvirker barnet. Det kan som forælder være svært at skulle overskue og holde sig ajour med, hvilket legetøj der er populært, for trends og tendenser kan være kortvarige og skifte fra dag til dag. Udgangspunktet bør derfor altid være at lytte godt til barnet, inden du bestemmer dig for at investere i noget. 
 

Tre grunde til at vælge legetøj til børn på 7 år

  • Alderssvarende legetøj motiverer, inspirerer og udvikler barnet
  • Der findes legetøj til både fordybelse alene og til leg med andre
  • Spændende legetøj vil få barnet til at komme væk fra skærmen

Det er en alder, som favner bredt i forhold til interesser. Vi bestræber os derfor på altid at have et alsidigt og spændende udvalg af legetøj til 7-årige piger og dreng, så du forhåbentlig ikke får svært ved at finde noget, der vækker glæde.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du alligevel ikke helt afklaret med, hvad du skal vælge? Så får du her en lille oversigt over nogle af vores populære kategorier.

  • Udendørs legetøj: Med en bold eller et spil får det både bevæget sig og får masser af frisk luft. Det lærer om regler og at begå sig i samvær og samspil med andre. På en cykel eller et løbehjul går det hurtigt, I skal på tur i parken, til stranden eller i skoven.
  • Indendørs legetøj: Udvalget af legetøj er bredt. Vælg det ud fra dit barns interesser. Kreativt legetøj som lav selv smykkesæt, perler og perleplader, tryllesæt og naturvidenskabelige begyndersæt og konstruktionssæt som magnetlegetøj og modelbyggesæt hitter hos mange 7-årige.

Når du har fundet frem til det legetøj, som du synes passer perfekt til dit barn, bestiller du det nemt og hurtigt på føtex.dk