Legetøj 7 år

Der er stor forskel på hvad 7-årige synes er sjovt at lege med. Det er derfor ikke altid helt let at vælge legetøj til en dreng eller pige på 7 år. Se vores udvalg her.

Legetøj til 7-årige – noget for alle

Nu er det ikke kun familien, men også skolen, fritidsinteresser, venner og veninder, som sætter sit præg og påvirker barnet. Det kan som forælder være svært at skulle overskue og holde sig ajour med, hvilket legetøj der er populært, for trends og tendenser kan være kortvarige og skifte fra dag til dag. Udgangspunktet bør derfor altid være at lytte godt til barnet, inden du bestemmer dig for at investere i noget. 

Tre grunde til at vælge legetøj til børn på 7 år

  • Alderssvarende legetøj motiverer, inspirerer og udvikler barnet
  • Der findes legetøj til både fordybelse alene og til leg med andre
  • Spændende legetøj vil få barnet til at komme væk fra skærmen


Det er en alder, som favner bredt i forhold til interesser. Vi bestræber os derfor på altid at have et alsidigt og spændende udvalg af legetøj til 7-årige piger og dreng, så du forhåbentlig ikke får svært ved at finde noget, der vækker glæde.

Hvad legetøj skal jeg vælge til en 7-årig?

Er du alligevel ikke helt afklaret med, hvad du skal vælge? Så får du her en lille oversigt over nogle af vores populære kategorier.

  • Udendørs legetøj: Med en bold eller et spil får barnet både bevæget sig og får masser af frisk luft. Det lærer om regler og at begå sig i samvær og samspil med andre. På en cykel eller et løbehjul går det hurtigt, når I skal på tur i parken, til stranden eller i skoven.
  • Indendørs legetøj: Udvalget af legetøj er bredt. Vælg det ud fra dit barns interesser. Kreativt legetøj som lav selv smykkesæt, perler og perleplader, tryllesæt og naturvidenskabelige begyndersæt og konstruktionssæt som magnetlegetøj og modelbyggesæt hitter hos mange 7-årige.


Når du har fundet frem til det legetøj, som du synes passer perfekt til dit barn, bestiller du det nemt og hurtigt på føtex.dk