Sminkedukker & frisørhoveder

Dyk ned i den vidunderlige verden af makeup og flotte frisurer med fine sminkedukker og sminkehoveder på føtex.dk. Se hele vores udvalg herunder.

Slip kreativiteten løs med en sminkedukke

Med en af vores vidunderlige sminkedukker får dit barn virkelig mulighed for at glide ind i frisør- eller makeup-artistens rolle og udfolde sig kreativt. Ud over det flotte hoved med det skønne hår medfølger der et væld af tilbehør, som gør det sjovt at pynte og style det på smukkeste vis.

Hvilket barn vil ikke elske at pynte og style sine dukker med en ny frisure og noget flot makeup? Køb sminkehoveder, hvor der medfølger øjenskygge, læbestift, kindrødt, kamme, børster, spænder og hårpynt. Eller hvad med at øve dig i at sætte de flotteste frisurer?

Tre grunde til at vælge en sminkedukke

  • Fantastisk til rollelege alene eller sammen med andre
  • Barnet lærer om sig selv og andre mennesker
  • Stimulerer og understøtter barnets fantasi, kreativitet, indlevelsesevne og sociale kompetencer
     

Rollelege er en vigtig del af dit barns udvikling, fordi det gennem legene lærer en masse om sig selv og dets omverden. Børn er naturligt nysgerrige og er dygtige observatører. Gennem leg får de mulighed for at leve sig ind i nogle af de roller, som de oplever i deres hverdag, både hjemme og ude. Det giver dem en uundværlig forståelse for, hvad verden er for en størrelse, og hvem de selv er i denne sammenhæng.

Gør make-up artist drømmen levende

Rollelege bliver nu engang endnu sjovere med det rette udstyr. Har du en frisør eller makeup-artist, som elsker at nusse og pynte om sine dukker, derhjemme? Så vil et sminkehoved helt sikkert vække begejstring.

Det fine ansigt og det skønne lange hår indbyder til timevis af kreativ eksperimenteren med finurlige og fantasifulde frisurer og looks. Kamme, børster, spænder, hårbånd, læbestifter, øjenskygger og farver til kinderne – der medfølger masser af tilbehør, som kan vaskes af og bruges igen og igen.

Hvad for et sminkehoved skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken sminke dukke du skal vælge? Mulighederne er mange, men her er et par punkter, som måske kan gøre det lidt nemmere.

  • Idol: De fleste børn har en person eller figur, som de er vilde med. Det kan være fra eventyrets, tegneseriens, filmens eller musikkens verden. Vælg en sminkedukke med (nogenlunde) samme look.
  • Styling: Foretrækker dit barn at lægge fantastisk makeup eller sætte hår i de flotteste frisurer? Vi har både deciderede sminkehoveder og frisørhoveder fra blandt andet Disney. Skulle du have en allround styling-artist i familien, ja så har vi naturligvis også komplette styling-hoveder. Her kan dit barn udleve både sine frisør- og makeup-artist-drømme.

 

Køb en flot sminkedukke på føtex.dk

Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Vi sørger så for levering hjem til din adresse eller til en af vores butikker nær dig. Gå også på opdagelse i vores store udvalg af andet dukker og dukketilbehør som dukkevogne og dukkehuse her på siden, hvis dit barn er glad for de fine menneskelignende legetøjsfigurer.