Legehuse i plast

Legehus i plast er nemt at placere, flytte på og rengøre. Klare farver i forskellige modeller med og uden stakit. En god løsning til udelegen med mulighed for ly for byger og regnvejr. Vælg et plast-legehus for lang holdbarhed og fleksible legeområder ude i udvalget herunder. 

4 produkter
Legehus med realistisk køkken, legetelefon og skodder.
3.499 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Perfekt til både indendørs eller udendørs brug
1.199 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Pink legehus med realistisk køkken, legetelefon og skodder.
2.499 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Little Tikes legehus med dør, brevsprække, og dørklokke med 6 lyde
3.299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Praktisk og hyggeligt plast-legehus

Kræver ingen vedligeholdelse, er nemt at placere og flytte rundt på, og så kan det rengøres med blot en vandslange. Et legehus i plast findes i klare farver og flere modeller til de mindste. Med åbne vinduer og døre med eller uden stakit omkring. 
 

Tre grunde til at vælge et plast-legehus:
  

  • Nemt at placere og flytte rundt på
  • Det kræver ingen vedligeholdelse
  • Rengøres med vand fra haveslangen
     

Et plast-legehus kan placeres overalt i haven og på terrassen, og den lette vægt gør det – modsat et legehus af træ – nemt at flytte efter behov. Det vejrbestandige og farvefaste plastik kræver ingen vedligeholdelse og er nemt at vaske rent. 
 

Vælg det rette legehus i plast!

Når du skal vælge blandt de mange hyggelige legehuse til haven, bør du kigge på størrelse, farver og model. 
 

  • Størrelsen på et plast-legehus ligger typisk på lidt over en meter i bredde og højde og op til halvanden meter i længde. Vælg højde efter barnets størrelse og arealstørrelse efter den planlagte placering i haven eller på terrassen. Vægten er under 20 kg, så huset kan nemt flyttes af voksne. 
  • Farverne på plast-legehuse er alle klare og inddelt efter de forskellige dele på huset – f.eks. rødt tag, grønne sider og gul dør. Vælg farver efter dit barns favoritfarver, og giv haven eller terrassen et boost af farver med et plast-legehus. 
  • Modellerne er alle en kopi af traditionelle firkantede huse med skrånende tag, vinduer og dør. Ud over forskellige farver ligger forskellen i detaljer som størrelsen på døren – du kan få hele døre eller halve døre, som barnet kan kigge ud over, eller du kan få med stakit-indhegnet have monteret på huset. 
     

Gå på opdagelse blandt de mange modeller og masser af gode tilbud – køb et plast-legehus her på føtex.dk i dag.