Badedyr

Er det snart tid til den næste badeferie? Så bør du anskaffe dig et badedyr eller to. Et badedyr kan nemlig bringe både børn og voksne i rigtig afslappet og hyggelig feriestemning. På føtex.dk har vi et stort udvalg af forskellige badedyr i mange forskellige former, så gå på opdagelse her på siden.

Find søde og sjove badedyr på føtex.dk

På føtex.dk finder du et stort udvalg af fine badedyr som vil passe godt til poolen på din ferie. Med et badedyr kan du bare flyde og slappe af, mens du nyder det gode vejr og soler dig.

Vi tilbyder både oppustelige badedyr designet som dyr såsom skildpadder, hummere og eventyrlige enhjørninge. Her finder du både badedyr til børn og voksne, så både du og dine børn kan slappe af og flyde rundt i poolen. Vi har badedyr med plads til op til seks personer - her kan hele familien, både store og små, være med.

Skab sjove vandlege med badedyr til børn

Elsker dine børn vandleg og pools, så vil de helt sikkert også være vilde med at sidde og plaske rundt på et badedyr eller i en badering på ferien eller i badebassinet hjemme i haven. Her kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg indenfor andet vandlegetøj, da der helt sikkert vil være noget for vandhundene derhjemme.

Vores badedyr egner sig bedst til børn fra tre-års-alderen og opefter. De er udstyret med to eller fire kraftige håndtag, så dine børn nemt kan holde fast og føle sig sikre, når de slapper af, leger eller flyder på badedyret. Det sikrer samtidig badedyrenes gode kvalitet.