Svømmebriller

Svømning er en fantastisk aktivitet for vandhunde i alle aldre, men oplevelsen bliver endnu bedre med et par gode svømmebriller. Dyk ned i udvalget af svømmebriller til børn, juniorer og voksne på siden her.

Svømmebriller – en vigtig del af udstyret 

Det er rart at have udstyret i orden. Sådan er det også, når der står svømning på programmet. Og det er uanset, om børnene og dig laver jeres svømmetag og benspark i svømmehallen, ved stranden eller i baghavens pool

Overordnet set er der mange grunde til, at svømmebriller er gode at have på i vand. Nogle af grundene er: 

  • Beskyttelse af øjnene: Svømmebriller beskytter øjnene mod vandet. Hverken klorvand, saltvand eller almindelig vand er specielt rart at få i øjnene, så har børnene og dig svømmebriller på, kan I nemt undgå det. Nogle svømmebriller til børn, junior og voksne har også UV-funktion. Funktionen gør, at det bliver mere behageligt for jer at plaske rundt i vandet, hvis sollyset eller lyset i svømmehallen er skarpt. 

  • Forbedrer synligheden: Svømmebriller hjælper også med at forbedre synligheden i vandet. Dette gør det lettere for børnene og dig at se, hvor I svømmer hen og hvilke forhindringer, I skal undgå. Svømmebriller til børn, junior og voksne fås med forskellige glas-typer. Her er de mest almindelige klare, sorte og blålige glas. 

  

Svømmebriller til børn og junior 

Vandhunde findes i forskellige aldre. Og derfor findes svømmebriller naturligvis også i forskellige størrelser og pasformer. Når du står og skal købe nye svømmebriller til børnene, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse til dem. 

En passende størrelse og pasform vil sikre, at svømmebrillerne bliver siddende på hovedet og ikke lækker vand ind. Er pasformen korrekt og behagelig, vil den også sørge for, at børnene har lyst til at bære svømmebrillerne. Når pasformen er komfortabel, øges sandsynligheden også for, at vandhundene rent faktisk bruger brillerne, når de svømmer og plasker rundt i vandet. 

Gode svømmeoplevelser

Lige meget om børnene og dig elsker duften af klorvand, saltvand og andet badevand, er der meget svømmeudstyr at vælge imellem.  

Svømmebriller til børn, juniorer og voksne kommer i mange smarte farver og designs, hvilket gør det sjovt og nemt for børnene og dig at vælge jeres favoritter. Der er også forskellige typer af svømmebriller til forskellige behov. Se bare svømmebrillerne med UV- og anti-dug-funktion, som reducerer lys og dug på linserne. Nyd svømning i mange år fremover, når du sætter svømmetagene ind for at finde nye svømmebriller fra vores spændende udvalg her på siden.