Svømmeudstyr

Svømmeudstyr er populært blandt mange vandhunde. Her på siden kan du dykke ned i et udvalg, som består af svømmesæt, dykkersæt, snorkel maske og forskelligt svømmeudstyr til børn. God fornøjelse i vandet! 

Svømmeudstyr til børn og voksne 

Uanset om du og børnene nyder vandet i svømmehallen, ved stranden eller i en pool i baghaven, bliver det ofte lidt sjovere med noget svømmeudstyr på. Svømmeudstyr er imidlertid mange forskellige ting.  

Værd at fremhæve er eksempelvis følgende: 

  • Snorkel: En snorkel er et rør, som du trækker vejret gennem, når du svømmer med hovedet lige under vandoverfladen. Brug din snorkel sammen med et par dykkerbriller, hvis du ikke har en snorkelmaske. 

  • Snorkelmaske: En snorkelmaske er en maske, som dækker både din mund, næse og øjne. Har du en snorkelmaske på, kan du dermed ofte bare svømme rundt og nyde synet af vandets og havbundens liv, da maskens dykkerbriller og snorkel er ud i ét. 

  • Svømmefødder: Svømmefødder tager du på fødderne, når du vil øge din fremdrift og styrke i vandet. Fremdriften får du, når du plasker rundt med svømmeføddernes blad/finne. 

  • Svømmebriller: Svømmebriller er med til at beskytte dine øjne mod vandet. Og de hjælper dig også med at kunne se, mens du svømmer rundt under vandet. 

  • Badevinger: Badevinger er oppustelige vinger, som især børn bruger, når de ikke kan svømme, og har behov for at blive holdt oven vande.

 

Meget af svømmeudstyret kan endda fås som svømmesæt og dykkersæt. Og det er helt ideelt, da du således ikke skal ud og købe tingene enkeltvis, men bare kan købe et sæt med alle delene i. Ovenikøbet fås udstyret også i både voksen- og børnestørrelser. Mangler du noget svømmeudstyr til børn, er der tit også svømmefødder til børnene med i sættet. 

Hop i vandet med svømmeudstyret 

Svømmeudstyr er ideelt til både børn og voksne – uanset om de er nybegyndere eller øvede svømmere. Skal du eller dit barn lære at svømme? Eller vil I gerne være mere trygge i vandet? Med svømmeudstyr på kan I øve jer ved at udforske og træne roligt i vandet, så I bliver komfortable i det. 

Sidder hovedspring, svømmetag og benspark på rygraden af dig, kan svømmeudstyr stadigvæk være dig behjælpelig. Især hvis du vil forbedre dine svømmeteknikker, udholdenhed og svømme mere effektivt gennem vandet. 

Køb dit svømmeudstyr på føtex.dk 

Vi har et bredt udvalg af vandlegetøj og svømmeudstyr, der passer til forskellige behov hos børn og voksne. Skal dit barn lære at svømme, er det oplagt med et par badevinger – men er barnet mere rutineret i det våde element, kan svømmefødder til børn, svømmebriller og en snorkel være sagen. Blandt udstyret finder du også svømmesæt, som gør svømningen og legen i vandet sjovere. Gå på opdagelse blandt udvalget med det samme.