Vandbaner

Er dit barn tosset med at lege med vand? Så har vi lige det, du leder efter. På føtex.dk kan du nemlig finde sjove vandbaner, som sætter rammerne for timevis af sjov for både børn og deres forældre. Få sjov og kreativ leg med jeres nye vandbane på en varm sommerdag.

Se vores store udvalg af sjove vandbaner

På føtex.dk finder du et stort udvalg af sjove vandbaner for børn, der byder på timevis af sjov og leg for både børn og voksne på en sommerdag i haven. En vandbane indbyder nemlig samtidig til kvalitetstid mellem barn og forælder. Husk at du altid skal have opsyn med børn i nærheden af vand - selv ved små mængder.

Vi tilbyder blandt andet vandbaner med flere forskellige dele til at udvide vandbanerne med, så de bliver endnu større, og tilbehør til at gøre vandbanen endnu sjovere. Vi har vandbaner fra populære producenter som AquaPlay vandbaner og BIG Waterplay vandbaner.

Der medfølger forskellige dele til vandbanerne. Antallet af dele afhænger af den valgte vandbane. Du kan få vandbaner med op til 60 dele. Find din foretrukne vandbane på føtex.dk, og lad vandlegen begynde.

Skab sjov og kreativ leg med en vandbane

Når du køber en vandbane på føtex.dk får du underholdning, der kombinerer det sjove med det kreative. Her kan du nemlig nemt sammensætte og udvide vandbanen med flere dele efter behov. Vandbanerne er særligt anbefalet til børn over tre år og er perfekte til udendørs leg på en varm sommerdag.

Vi har vandbaner, der byder på en masse spændende funktioner. Her finder du blandt andet vandbaner med pumpe og låseporte. På den måde kan du både pumpe vandet og forhindre vandet i at løbe ned i vandbanens gange. Kan dit barn godt lide at lege vandleg med figurer, har vi også vandbaner med figurer såsom ænder og flodheste.

Find vandlegetøj til sommeren på føtex.dk

Udover vandbaner kan du også finde en masse andet sjovt vandlegetøj til sommeren, som du og dine børn kan få masser af hyggestunder med. På føtex.dk tilbyder vi blandt andet sjove vandpistoler til vandkamp og glidebaner, som du både kan glide hurtigt og køle af på.