Sjove glidebaner

Er dit barn en vaskeægte vandhund? Så vil de elske at have en sjov vandglidebane i haven. Her på siden finder du vores samlede udvalg af sjove glidebaner, der byder på en masse sjov og hyggelige timer med familie og venner. Vælg mellem forskellige længder og bredder, og find den helt rigtige glidebane for jer.

Konkurrér med hinanden på en sjov vandglidebane

På føtex.dk har vi et bredt udvalg indenfor vandleg og pools, herunder et væld af sjove vandglidebaner i forskellige længder og bredder. Vi har blandt andet glidebaner designet som en racerbane og brede glidebaner med plads til at glide omkap med vennerne.

Vi tilbyder også glidebaner, der er udstyret med et sjovt ringspil, som du kan udfordre dine venner i. Denne type glidebane er udstyret med indbyggede sprinklere, så du bliver gennemblødt af vand på vej ned. Hvem får først sat ringen på for enden af banen? Inviter en ven over, og udfordr personen til en omgang ringspil. Du kan også få vandglidebaner med indbygget blød landing, der sikrer en behagelig og hurtig rutsjetur.

Find glidebaner og meget andet vandsjov på føtex.dk

Med en sjov glidebane i haven er du sikker på at få en masse gode stunder. Du skal bare tilslutte en haveslange, og så er dit barn klar til at suse hen ad banen i en flyvende fart. Hvis I har fået lidt for meget fart på og uheldet er ude, så medfølger der en smart reparationslap til vores vandglidebaner. Så kan de nemt og hurtigt blive lappet og være klar på ny.

Med en rigtig vandhund derhjemme kan du overveje at udvide vandlegen med et sjovt badebassin. På føtex.dk har vi et stort udvalg af pools til haven, hvor du og din familie nemt kan køle af på varme sommerdage. Dit barn kan også hoppe direkte i poolen efter en hurtig tur ned ad glidebanen. Nyd godt af endnu mere vand sjov med vores spændende sortiment indenfor vandlegetøj. Så kan I enten nyde poolen fra jeres nye badedyr eller glide hen af glidebanen med jeres nye vandgevær.