Vandpistoler

Få timevis af sjov og leg med vandpistol. Vi har et stort udvalg af smarte vandpistoler og supersoakers, som du kan bruge i enhver vandkamp. Vi har vandpistoler, der kan skyde med vand på op til 11,5 meter. Find hele udvalget af både små og store vandpistoler her.

Se vores store udvalg af vandpistoler og super soakers

På føtex.dk tilbyder vi et bredt udvalg af fede vandpistoler, som du og din familie kan få timevis af sjov til at gå med på en varm sommerdag i haven. Med en vandpistol kan du både lege vandkamp, mens du bliver kølet ned.

Vi har blandt andet kraftige super soakers i god kvalitet, der kan skyde vand på op til 11,5 meter. Vi tilbyder også vandpistoler i smarte designs med power pump-teknologi, der gør dig kampklar på få sekunder.

Udlev din indre brandmand med en sjov vandpistol

Med vores smarte vandpistoler har du og dine børn mulighed for at leve jer ind i legen som vaskeægte brandmænd i aktion. Alt, I skal gøre, er at fylde vandpistolerne med vand i toppen og trykke ned på håndtagene, når du vil skyde med vand.

Bekæmp dine fjender med et sejt vand gevær

På føtex.dk kan du også finde smarte vand geværer, som lige er lidt større en den almindelige vandpistol, og derfor perfekte til actionpacked smugangreb i vandkampen. Med vores vand geværer vil du nemt kunne nedlægge dine fjender på stribe - og dermed bliver vandkampen let som en leg!

I vores udvalg finder du vandpistoler fra anerkendte mærker som bl.a. Nerf og SpinOut, men også modeller med fede designs fra fx. Fornite. Med disse vandgeværer stiller du dig i en god position til at vinde kampen.

Bliver legen lidt for vild med vandpistoler, så har vi et stort udvalg af meget andet vandlegetøj såsom vandbaner og badedyr. Med føtex.dk kan du blive klar til sommeren og skabe sjov udendørs leg for hele familien!