Derfor bør du vælge en silkedyne

En silkedyne har mange fordele - kender du dem alle, eller mangler du de gode begrundelser for, hvorfor du bør købe en silkedyne?

Det er vigtigt, at du både sover godt og behageligt. Her har en silkedyne en række kvaliteter, der kan hjælpe dig med en bedre nattesøvn. Læs guiden her på siden, hvor vi nævner de vigtigste fordele ved silkedyner, samt hvilke overvejelser du skal have gjort dig, før du køber en silkedyne.

Populære silkedyner

4 grunde til at vælge en silkedyne

Alle mennesker er forskellige - ligeledes er vores krav til en god dyne. Derfor kan du også finde mange forskellige slags. Når du skal vælge en ny dyne, skal du først og fremmest mærke efter, hvad du godt kan lide. For eksempel føles en silkedyne fantastisk på din krop og giver dig en følelse af velvære. Har du allergi, eller får du det nemt varmt om natten, bør du helt klart investere i en silkedyne.
 

1. Fantastisk soveklima om natten

Silkedyner er fremstillet af net, som er vævet af silketråde lagt oven på hinanden lag for lag. Det betyder, at din krop kan ånde, og at dynen ikke bliver fugtig, hvis du får det varmt om natten. Med andre ord, så får du et rigtig godt soveklima og en god nattesøvn.
 

2. Perfekt som allergivenlig dyne

Er du også træt af husstøvmider og støvallergi? En silkedyne er allergivenlig, fordi de små dyr ikke kan trives i silke. Dynen er nemlig meget absorberende og tørrer hurtigt, hvilket husstøvmider ikke kan lide. Og så undgår du kemikalier og kunstige stoffer, da silke er et rent naturprodukt.
 

3. Er skøn mod din hud

Hvad der især kendetegner en silkedyne, er det bløde og dejlige materiale. Når du lægger dig i sengen, vil overfladen på silkedynen være helt glat, så den ikke irriterer din hud. Det er den bedste forkælelse for din krop og hud. Har du en baby eller mindre børn, vil en silkedyne være ren luksus for den sarte hud. 
 

4. Du kan bruge en silkedyne hele året

Hvis du vil slippe for at skifte dyne, så bør du gå efter en helårs silkedyne. Da den er temperaturregulerende, fungerer dynen nemlig hele året. Du bliver altså holdt varm om vinteren og kølig om sommeren. Når den trænger til at blive vasket, kan du nemt bruge vaskemiddel til uld og silke.

Se vores store udvalg af dyner

Var en silkedyne ikke lige dig? Eller vil du gerne udforske vores andre dynesortimenter, før du gør et valg? Så skal du være mere end velkommen. Klik her for at tilgå vores lækre store dyneudvalg.

Ting du skal overveje før du køber en silkedyne

Der er ingen tvivl om, at en silkedyne er et luksuriøst valg. Men det er altid vigtigt, at du kan blive glad, når du går i seng og vågner op, fordi du har en fantastisk dyne og seng. Derfor er en silkedyne ikke meget værd, hvis du køber en forkert størrelse, ikke er til naturfyldsdyner eller hellere vil have en billig udgave.

Derfor kan du stille dig selv disse spørgsmål, før du køber en silkedyne:

  • Skal det være en sommer- eller helårsdyne?

  • Hvor stor skal din silkedyne være?

  • Har du brug for en bestemt længde?

  • Hvilket slags silke og fyld ønsker du?

  • Har du også brug for en silkedyne til din baby?


Er du kommet i tanke om, at du måske mangler noget andet til dit soveværelse? Gør din søvn helt optimal med den rigtige seng og sengtøj og lagner i passende størrelser. På føtex.dk har vi det hele, der kan give din familie den bedste søvn. Find mere inspiration til indretning af din og familiens hjem.