Vær kreativ med Diamond Dotz

Med Diamond Dotz kan du udfolde din kreative side og lave fine motiver ved hjælp af små diamanter. Du kan få Diamond Dotz med mange forskellige sjove og flotte billeder, som du får frem ved at sætte de små sten på et fortrykt lærred.

Find Diamond Dotz med flotte motiver

På føtex.dk kan du få mange forskellige varianter af Diamond Dotz med farverige og sjove motiver. Billederne kommer frem, når du påfører de små glimtende sten på et fortrykt lærred, og det endelige resultat ligner næsten et broderi.

Hvis du er nybegynder i den kreative verden eller blot ønsker en overskuelig men hyggelig kreativ aktivitet, så er Diamond Dotz lige noget for dig. Det tager ikke alverdens tid at lave de fine motiver, men du får en afslappende stund for dig selv, hvor du kun skal fokusere på at sætte de små diamanter fast på lærredet.

Diamond Dotz er både for unge og voksne, men det er især populært blandt yngre teenagere. Du kan finde motiver med alt fra bamser til søde dyr og flotte blomster. Der er altså noget for enhver smag. Derudover kan du også få Diamond Dotz, du kan bruge som armbånd eller klistermærker. Det kan blive svært at vælge mellem de mange Diamond Dotz med søde og sjove billeder.

Se også vores udvalg af kreativt legetøj

Udover Diamond Dotz har vi også meget andet lærerigt og kreativt legetøj til børnene. Det er vigtigt at stimulere børn og give dem de bedste muligheder for at udfolde sig kreativt og bruge deres fantasi. Det er der rig mulighed for med udvalget af legetøj på føtex.dk. Du finder blandt andet:

Børnene kan på denne måde forbedre deres finmotoriske evner samt udvikle deres kreative side. Det styrker børnenes sind og bidrager med en positiv udvikling. Med kreativt legetøj kan dit barn lære og blive stimuleret samtidig med at være godt underholdt.