Disney bøger

Walt Disneys bøger er for længst blevet et hit verden over, og da børne-imperiet ikke står stille, kommer der hele tiden nye bøger at udforske for dig og dine børn. På føtex.dk finder du både alle de nye og flere af de gamle Disney bøger. Gå på opdagelse i udvalget her på siden.

Find alle Disney-bøgerne på føtex.dk

På føtex.dk har vi et stort fokus på børnebøger, som enten er oppe i tiden eller er blevet moderne klassikere med høj læsningsværdi. Det betyder, at vi selvfølgelig har et bugnende sortiment af Disney-bøger, som hele tiden bliver opdateret i takt med, at Disney producerer nye film. Derfor kan du støde på følgende af de elskede figurer og universer i vores Disney-bogkatalog:

  • Peter Plys – den søde lille bamse med hang til honning, som er bedste venner med Grislingen og bor i Hundredemeterskoven 

  • Frost – tag med Elsa og Anna på eventyr i vinterparadiset, hvor de kæmper for fred og fordragelighed i deres verden 

  • Biler – fart over feltet med de sjove og frække biler med krudt i bagagerummet, der ikke står stille et øjeblik 

  • Andeby – glem ikke alle de gamle kendinge fra Andeby som Anders And, Fedtmule, Mickey Mouse og Minnie Mouse. Oplev både de klassiske Andeby-historier og de nye

På føtex.dk finder du et stort udvalg fra Disney, så dit barn kan fylde hele børneværelset med de sjove og populære Disney figurer.

Disney-bøger til alle lejligheder

Vores Disney-bøger kommer i forskellige genrer, hvilket betyder, at du og børnene kan bruge hver Disney-bog til noget forskelligt. En af genrerne inkluderer aktivitetsbøger, som er en særlig type af bog, hvor barnet bliver en del af den aktive historiefortælling. Junior skal deltage i opgaverne, hvorved barnets kreativitet og læring bliver stimuleret. 

Andre af Disney-bøgerne er malebøger, hvor barnet skal farvelægge de velkendte motiver og figurer fra tegnefilmene eller får til opgave at forbinde stregerne til motiver, før de skal male.

Det stiller krav til flere færdigheder, så barnet lærer på en sjov og farverig måde. Derudover er flere af Disney-bøgerne fremragende som godnat-læsning, da de netop har fokus på at være små fine historier, som passer til barnets sengetid.