TomTom GPS

TomTom GPS sørger for, at du kommer hurtig frem, og den dirigerer dig automatisk uden om kø, trafikuheld og vejarbejde. En effektiv GPS fra TomTom er nem at navigere med, hvad enten du er i bil eller på cykel. Se mere herunder på føtex.dk.

Kvalitets GPS fra TomTom

Altid seneste teknologi og med mulighed for at udvide med flere kort. Brug din GPS på rejsen i ind- eller udlandet, eller når du kører i bil eller på cykel. Intuitiv touchscreen og plads til masser af nye kort. Hold altid din GPS opdateret, og nyd godt af TomToms nyeste teknologi. 
 

Tre gode grunde til at vælge en TomTom GPS:

  • Topkvalitet inden for teknologi og plads til mange kort
  • Mange modeller til bil, cykel og håndholdte til rejsen 
  • Effektiv navigation og advarsler om forsinkelser på ruten

Du får det bedste inden for teknologi, når du vælger en GPS fra TomTom, og der er altid plads til flere kort fra både ind- og udland. Vælg mellem modeller til bil, cykel eller håndholdte, og få altid effektiv rutevejledning med relevante advarsler om potentielle forsinkelser. 
 

Hvilken type GPS fra TomTom skal du vælge?

Hvad end du er ude efter en GPS til bil eller en GPS til cykel, så finder du den helt sikker i det store udvalg af modeller fra TomTom. Vær opmærksom på forskellen ved de forskellige GPS-typer, inden du vælger.

  • Bil-GPS – GPS’er til biler har som regel en stor skærm og monteres fast i bilen i ruden eller på instrumentbrættet. De fås med eller uden ledning, og nogle modeller kan tages med som håndholdte. 
  • Cykel-GPS – Til cyklen er GPS-modellerne mindre og vejer ikke så meget. Blandt tilbehør finder du forskellige monteringsgreb til cykelstyr, eller du kan vælge at sætte den i dit bælte eller lægge den i lommen under træning. 
  • Håndholdt – De ikke fastmonterede modeller fra TomTom er velegnede til både bil, cykel, sport eller rejser. 

Begiv dig ud i det aktuelle online udvalg af TomTom GPS-modeller herover på føtex.dk.