Guide til opbevaring af brænde

Når du skal købe brænde til din pejs i hjemmet, sommerhus eller et helt tredje sted, er det en fordel med god opbevaring. Derfor har vi samlet en guide til opbevaring af brænde. Hos føtex.dk finder du også vores brændeholdere, så du nemt og sikkert kan få det optimale ud af dit brænde. Læs mere omkring de forskellige typer samt opbevaring af brænde.

Forskellige typer af brænde 

Blandt vores udvalg finder du brænde i forskelligt materiale såsom ask, avnbøg, blandet løv og bøg. Disse har forskellige fordele, som du kan læse mere om på føtex.dk. Bestiller du dit brænde fra føtex.dk, finder du det i to forskellige typer:

  • Lufttørret brænde

  • Ovntørret brænde

Med lufttørret brænde har du en tørringstid på 2-3 måneder. Derfor er det også en billigere løsning, som egner sig godt, hvis du kan vente på dit brænde. Du kan købe en fugtmåler, så du ved, hvornår dit brænde er klar til brug. Vælger du ovntørret brænde, kan du anvende det med det samme. Dog kræver det hurtig opbevaring og god ventilation, så det forbliver tørt.

 

Find opbevaring til brænde her

Har du ikke et godt sted til opbevaring af brænde i dit hjem, kan du finde brændeholdere hos føtex.dk. Vi har et bredt udvalg af brændeholdere, så du kan opbevare dit brænde korrekt. Du finder også overdækning til din brændestabel blandt vores udvalg. Så kan du få det maksimale ud af dit brænde og skabe varme i dit hjem.