Kuglegrill og kulgrill

En kulgrill er det ideelle valg, hvis man leder efter en god grill til røgning såvel som almindelig grill. Gør du brug af en kulgrill, er du næsten sikret et godt grillresultat hver gang.

Kulgrillen udmærker sig på mange punkter

Det er muligt at tilberede stort set alle tænkelige madvarer på en grill. Der er delte holdninger til kulgrillen, men er du af den holdning, at maden får en bedre smag, når den bliver tilberedt på kulgrillen, så bør du investere i denne grilltype.

At kulgrillen hører til blandt de mest eftertragtede grilltyper er ingenlunde en tilfældighed. Denne type grill byder nemlig på adskillige fordele, som du bør kende til, hvis du ikke er helt overbevist om, at en kulgrill er det rigtige for dig.
 

Tre gode grunde til at investere i en kulgrill

  • Den gode grillsmag
  • Billig i anskaffelse
  • Let rengøring

Grillmad lavet på en kulgrill smager formidabelt – og så kan du tilmed glæde dig over, at man kan få fingrene i en god kulgrill uden at bruge mere end et par tusinde. Dermed er kulgrillen betydeligt billigere end gasgrillen – i hvert fald i de fleste tilfælde. Foruden at være billig i anskaffelse er en kulgrill også relativ billig i drift. En tredje fordel ved kulgrillen er, at den er let at rengøre. Det tager nemlig ikke mange minutter at rengøre grillristen og fjerne asken under risten. Det er typisk lettere at rengøre en kulgrill end en gasgrill, men ingen regler uden undtagelser.
 

Vælg den rigtige kulgrill

De mange kulgrill på markedet har som minimum ét fællestræk; de drives alle sammen af kul. Dermed er du sikret en god grillsmag, uanset om du vælger den ene eller anden kulgrill, men du skal være opmærksom på, at der også er en række forskelle på de repræsenterede modeller. Der er ikke kun tale om visuelle forskelle, men også om praktiske forskelle mht. grillområde, materiale og tilberedningsplads.

Med hensyn til grillstørrelser skal man altid tage højde for målene på selve grillområdet, som typisk angives i diameter. De fleste kulgrill måler et sted mellem 37 og 58 cm. i diameteren. De mindste grill er modsat manges opfattelse ikke kun henvendt til enlige og par, men også til folk, som ofte er på farten. En mindre kulgrill med en diameter på omkring 37 cm. eller lidt mere er nemlig nem at tage med på camping, ferie og udflugt.
 

Bestil en kulgrill på føtex.dk

Finder du en kulgrill, som opfylder alle dine krav og ønsker, så kan du nemt og bekvemt bestille den via føtex.dk. Se f.eks også vores udvalg af de smarte Weber kuglegrill. Her kan du handle, når det passer dig, og du kan endda nyde godt af vores mange gode priser og nyheder. Foruden kulgrillen er det værd at stifte bekendtskab med gasgrillenrøgegrillen og bordgrillen, som er at finde i rigtig mange haver rundt omkring i landet.