Rattan havemøbler

De vedligeholdelsesfrie havemøbler af rattan i et flettet design skaber hygge og komformt i haven og holder sig pæne uanset vejr og alder. Vælg havemøbler i rattan til terrassen, udestuen eller altanen. Du finder flere farver og typer i vores udvalg herunder på føtex.dk. 

Komfort med havemøbler af polyrattan

Den flettede overflade i plastiktypen rattan giver komfort med eller uden hynde. Du kan få alle typer havemøbler i det rengøringsvenlige og vedligeholdelsesfrie materiale – og uanset om du foretrækker lyse eller mørke rattan havemøbelsæt, finder du gode priser online på føtex.dk. 
 

Tre gode grunde til at vælge havemøbler i rattan:

  • Du får komfort og moderne design i haven
  • Er rengøringsvenlige og vedligeholdelsesfrie
  • Passer til alle terrasser, udestuer og altaner

Komfortable, flettede sæder i moderne design gør rattan havemøbler anvendelige overalt på både terrasser, i udestuer og på altaner. De er nemme at gøre rene og kræver ingen vedligeholdelse. Ideelt til den danske sommer!
 

Hvad er fordelene ved rattan havemøbler?

Uanset om du vælger at købe et spisebordssæt eller et loungesæt i rattan, får du de samme fordele i forhold til vedligeholdelse, rengøring og design. 

  • Vedligeholdelse af rattan er ikke påkrævet, fordi materialet er en type plastik. Havemøbler i rattan er typisk bygget op over en indvendig aluramme, så holdbarheden er lang, og stabiliteten i top. Trods det vejrbestandige materiale anbefales det at opbevare rattan havemøbler indendørs om vinteren for at undgå fysiske skader på grund af hård vind eller frost. 
  • Rengøring af rattan er ligesom rengøring af andre plastikmaterialer. Du kan spule havemøblerne og vaske dem med en børste eller en klud. Brug kun sæbetyper, der er anbefalet af producenten, for at undgå at rengøringen kan skade farven. 
  • Designet på rattan havemøbler er moderne og tidløst. Du kan have havemøbler i rattan i mange år og nemt matche dem med andre typer havemøbler i udestuen eller på terrassen. Vælg mellem mørk og lys rattan. 

Kom sommeren i forkøbet med et lækkert sæt havemøbler af rattan – find masser af gode priser online i dag i vores store udvalg herover på føtex.dk. Hurtig levering og fri fragt ved køb over 1.000 kr.