Bakkeborde

Er du på jagt efter et mindre bord med mange anvendelsesmuligheder? Med et af vores bakkeborde får du høj kvalitet til en absolut rimelig pris og mange fantastiske modeller at vælge imellem til boligindretningen.

Bakkeborde - Optimér din boligindretning 

Bakkeborde hører til blandt nogle af tidens hotteste trends inden for moderne boligindretning. Og det er med god grund. Det er nemlig et møbel, som findes i et væld af modeller og stilarter, hvilket gør det nemt at indrette sig med. Da det ikke fylder ret meget, kan det anvendes, også når kvadratmeterne er begrænsede.
 

Tre grunde til at vælge et bakkebord

  • Det fås i mange forskellige varianter, design og materialer
  • Det er et møbel, som er nemt at indrette sig med, uanset stilpræference
  • Det er et mobilt bord, der kan flyttes rundt i boligen

Bordene hører til i den kategori af møbler, som er svære at undvære, når de først har fundet deres vej til éns bolig. Det skyldes, at de er superanvendelige, såvel praktisk-funktionelt som æstetisk, og derfor passer ind overalt.
 

Et møbel med historie

Det var i høj grad arkitekten Hans Bølling, der med sit ikoniske bakkebord med de to vendbare bakker tilbage i 1963 for alvor fik danskernes øjne op for bordene. Herefter steg interessen for at designe og producere bakkeborde, og det er siden blevet til en lind strøm af fantastiske udgaver, hvoraf du finder flere på føtex.dk.
 

Hvad skal jeg vælge

Inden du afgør, hvilken model der er den rette for dig, er det først og fremmet vigtigt at overveje, hvilken funktion bordet skal have.

  • Praktisk-funktionel: Ønsker du et bord med opbevaringsplads? Det kan for eksempel være som et lille ekstra bord i køkkenet til krydderurter eller grøntsags- og frugtkurve, eller som et lille serveringsbord, når der skal bydes på snacks og drinks til dine gæster. Eller måske har du brug for plads til plejeprodukter på badeværelset? Så skal du vælge et med praktiske hylder og i et materiale, som er nemt at rengøre og vedligeholde.
  • Æstetisk: Hvis du vil pifte din boligindretning lidt op med et flot bord i et lækkert design, som først og fremmest skal have et dekorativt formål, er det også muligt. Der findes bakkeborde i de fleste stilarter. Brug dem som smukt sidebord ved sofaen, som natbord ved din seng eller som et let entrémøbel. Mulighederne er mange.
     

Køb dit nye bakkebord på føtex.dk

Når du har fundet frem til dit nye bakkebord, bestiller du det nemt og hurtigt på føtex.dk. Vi sørger så for, at du får det leveret hjem på din adresse.

Husk, at du har ubegrænset returret.