Få en behagelig koldskumsmadras

Det kan godt betale sig at investere lidt ekstra penge i den bedst mulige madras til dine behov. Søvn er nemlig essentielt for dit helbred, så du fungerer optimalt. Lær meget mere om den komfortable koldskumsmadras herunder og gør dit køb på føtex.dk.

Drøm sødt på en koldskumsmadras topmadras

Det kan være en jungle af finde frem til den rette topmadras, der matcher dine specifikke krav og behov. Men det vil vi gerne hjælpe dig med på føtex.dk. Derfor har vi samlet et godt udvalg af komfortable topmadrasser i koldskum - men hvad er koldskum egentligt, og hvilken fordele har det for dig og din søvn?

Koldskum er et højelastisk skum, der tilbyder dig fast støtte og god komfort. Det er et oliebaseret produkt og minder om en mere komprimeret topmadras med mindre luft, hvilket giver dig en rigtig god sovekomfort. Den faste madras har også en bedre bæreevne og elasticitet end purskumsmadrasser. Derfor holder materialet også ofte længere med den rette pleje.

Med en koldskumstopmadras får du også god ventilation og en fugtabsorberende effekt. Det er især gavnligt for dig, som har tendens til at få det varmt om natten. Madrassen transporterer nemt fugten væk, så du får en mere behagelig temperatur, mens madrassen kan holde i længere tid. Flere af madrasserne fås også med aftageligt betræk, så du nemt kan vaske det og vedligeholde et rent sovemiljø.
 

Vælg en koldskumstopmadras fra føtex.dk

Blandt vores udvalg på føtex.dk kan du finde et stort udvalg af koldskumsmadrasser i solid kvalitet og til fordelagtige priser. Du finder vores koldskumsmadrasser i størrelser som:
 

  • 90x200 cm
  • 140x200 cm
  • 180x200 cm
     

Dermed kan du nemt finde den ideelle størrelse på koldskumsmadrassen til din seng. Når du har fundet den rette størrelse på koldskumsmadrassen til dit soveværelse, kræver det også det rette tilbehør til madrassen, så du får mest muligt ud af dit køb. Flere af vores madrasser sendes også med fri fragt, hvis du køber for over 1.000 kr. Du kan nemt og sikkert bestille online her på siden og se frem til at modtage din nye koldskumstopmadras.