Cars seng - lynet mcqueen seng

Hvis du har et barn, der elsker den populære Disney film Cars – eller Biler på dansk – så vil dit barn garanteret elske at have en Cars seng eller en Lynet McQueen seng. På føtex.dk har vi børnesenge med Cars motiver i super kvalitet. 

Cars seng / lynet McQueen er et hit hos de små

Cars blev en kæmpe succes for Disney, og rigtig mange børn er helt vilde med Lynet McQueen, som er hovedpersonen i de populære Cars film. Derfor er det også et sikkert valg at købe en Cars seng.
 

Tre gode grunde til at købe en Cars seng

  • Du får nemmere ved at putte dit barn, når det har en så sej seng
  • Du får nemt ved at finde indretning, der passer til den nye seng
  • Du får en seng, der kan bruges både til at lege, hygge og sove i

Med en Biler seng får du en seng, som dit barn vil elske at skulle sove i hver eneste nat. Alle Cars senge er i flotte klare farver. Derfor er de også nemme at matche med de øvrige børnemøbler i værelset.
 

Hvilken Cars seng skal du vælge?

Der er flere forskellige modeller af Cars senge, så det kan være svært at vælge. Du kan selvfølgelig tage dit barn med råd, hvis ikke det skal være en overraskelse. Men ellers er der forskellige egenskaber, du kan tage hensyn til.

  • Design: Skal dit barn have en fornemmelse af at ligge i en bil og sove, eller er det nok, at sengen er dekoreret med motiver fra de populære film? Det kan selvfølgelig også være et spørgsmål om plads, da senge med en speciel form kan fylde mere end en klassisk seng
  • Opbevaringsplads: Nogle af sengene har skuffer, hvilket kan være smart til opbevaring af sengetøjet eller til legetøj.
  • Madras: Det er ikke alle senge, der medfølger madrasser til. Har du selv en madras, der passer til sengen, skal du at købe en ny børnemadras, eller vil du have en seng, hvor madrassen medfølger?

Køb en Cars seng i dag, og giv dit barn et sjovt sted at sove.