Montér en god sengehest på sengen

Med en smart sengehest i en dejlig farve kan du være med til at sikre dit barn en tryg og rolig søvn. Vi fører et bredt udvalg, så du nemt kan finde den, som matcher dit barns sengemiljø.

Sov trygt med en god sengehest til børn

Det kan være et stort skridt for dit barn at flytte fra sin skærmende og trygge tremmeseng og over i en juniorseng. For at undgå fald fra sengen er det en god idé at montere en sengehest på kanten. På den måde kan både dit barn og du føle jer trygge ved sovesituationen, hvad enten der skal soves til middag eller siges godnat.

Søvn er vigtig for alle, men især for de yngste i familien. Børn har brug for tilstrækkelig med sund og uafbrudt søvn for at kunne udvikle sig optimalt. En dårlig søvn og for mange afbrydelser kan også gå ud over humøret og koncentrationen hos barnet, og det skal naturligvis undgås. Med en god sengehest kan alle i familien sove trygt og roligt i deres senge - barnet såvel som forældrene.

Tre gode grunde til at vælge en sengehest på føtex.dk

  • Beskytter dit barn mod at falde ud af sengen

  • Flere varianter i mange farver

  • Høj kvalitet og lave priser

Med en af vores praktiske sengeheste giver du dit barn de bedste betingelser og forudsætninger for at få en god søvn uden ubehagelige afbrydelser. Glem alle bekymringer om at dit barn falder ud af sengen og slår sig. Når du har monteret sengehesten på siden af børnesengen, kan både dit barn og du trygt lægge jer til at sove.

Sådan vælger du den rette sengehest

En sengehest er ikke bare en sengehest. For at sikre dig at du får den bedste løsning, bør du sikre, at nedenstående fire punkter er på plads:

  • Størrelse: Frem med målebåndet inden du beslutter dig. Så får du en god fornemmelse af, hvilken model der er den rette i forhold til længde og højde.

  • Farve: Hvid, rosa, lilla, grøn, sort eller en af de andre flotte farver i sortimentet? Lad dit barn være med til at bestemme farven, så det fra starten føler, at sengehesten er en positiv del af børneværelset og indretningen.

  • Materiale: Ridsefast melamin, der er nem at rengøre og holde pæn og hygiejnisk, eller fyrretræ med overflader, der er behandlet med vandbaseret maling?

  • Montage: Skal sengehesten være fast, eller skal den være aftagelig og kunne flyttes rundt på kanten af sengen?

Vi opdaterer og udvider hele tiden vores sortiment med nyheder fra førende brands, så du altid er garanteret høj kvalitet og lækkert design. Kig dig om, og find din favorit. På føtex.dk får du altid ubegrænset returret.