Glattejern

Er du til glat og glansfuldt hår? Så tag et kig her på siden, hvor du finder et udvalg af glattejern fra kendte mærker som ghd, BaByliss og Remington og køb dit nye glattejern på føtex.dk.

Glattejern der giver glat og glansfuldt hår 

Hos føtex.dk finder du nogle af markedets bedste glattejern til dig, der ønsker glat og glansfuldt hår. Blandt vores store udvalg af markedets bedste glattejern finder du glattejern, der er designet specielt til blandt andet at beskytte farvet og glatte tykt hår.
 

Tre gode grunde til at købe et glattejern:

  • Du får glat og glansfuldt hår
  • Du kan style dit hår på flere forskellige måder
  • Du får mulighed for at beskytte hårfarve og -ender med smarte keramikplader

 

Med et glattejern fra f.eks. Remington, Revlon eller BaByliss kan du style dit hår på et utal af måder. Når du vælger at glatte eller krølle dit hår med dit glattejern, kan du være sikker på at opnå et glansfuldt look takket være glattejernets keramisk beskyttede varmeplader.
 

Hvilket glattejern skal jeg vælge?

Der er stor forskel på, hvor effektive og beskyttende glattejern er. Inden du køber det første og bedste glattejern, bør du derfor først undersøge:

  • Temperatur: Det er ikke alle hårtyper, der glattes effektivt og jævnt ved 180 grader. Har du tykt eller krøllet hår, bør du købe et glattejern med flere varmeindstillinger og bredere, bevægelige varmelegemer. På den måde slipper du for at hive og slide i dit hår.
  • Egenskaber: Et glattejern er meget mere end bare et glattejern. For en optimal hårstylingsoplevelse kan du derfor med fordel vælge et glattejern med antistatiske og keramisk belagte varmeplader, der garanterer ekstra beskyttelse af dit glansfulde hår. Vær desuden opmærksom på, hvor hurtigt glattejernet bliver varmt, og om næbet kan indstilles på forskellige måder for flere forskellige looks.

 

Når du første har fundet det helt rigtige glattejern, kan du nemt og enkelt bestille det hjem fra føtex.dk. Du har altid 30 dages returret, når du handler hos os – du kan derfor trygt købe både hårpleje og hårstylingsapparater på føtex.dk!