Glattejern

Er du til glat og glansfuldt hår? Så tag et kig her på siden, hvor du finder et udvalg af glattejern fra kendte mærker som ghd, BaByliss og Remington og køb dit nye glattejern på føtex.dk.

Beskyt håret mod varmen fra glattejern

Direkte varme fra glattejern er ved gentagen brug hårdt for håret. Det udtørrer og beskadiger nemlig hårets struktur. Vil du gerne undgå tørt og beskadiget hår, kan du med fordel benytte en god varmebeskyttelse - og gerne én med plejende ingredienser. 

Glattejern der giver fladt og glansfuldt hår 

I vores sortiment finder du nogle af markedets bedste glattejern til dig, der ønsker glat og glansfuldt hår. Blandt vores store udvalg af markedets bedste glattejern finder du glattejern, der er designet specielt til blandt andet at beskytte farvet hår samt glatte tykt hår.

Tre gode grunde til at købe et glattejern:

  • Du får fladt og glansfuldt hår
  • Du kan style dit hår på flere forskellige måder
  • Du får mulighed for at beskytte hårfarve og -spidser med smarte keramikplader
     

Med et glattejern fra f.eks. Remington, Revlon eller BaByliss kan du style dit hår på et utal af måder. Når du vælger at glatte eller krølle dit hår med dit glattejern, kan du være sikker på at opnå et glansfuldt look takket være glattejernets keramisk beskyttede varmeplader.
 

Hvilket fladjern skal jeg vælge?

Der er stor forskel på, hvor effektive og beskyttende fladjern er. Inden du køber det første og bedste glattejern, bør du derfor først undersøge:

  • Temperatur: Det er ikke alle hårtyper, der glattes effektivt og jævnt ved 180 grader. Har du tykt eller krøllet hår, bør du købe et glattejern med flere varmeindstillinger og bredere bevægelige varmelegemer. På den måde slipper du for at hive og slide i dit hår.
  • Egenskaber: Et glattejern er meget mere end bare et glattejern. For en optimal hårstylingsoplevelse kan du derfor med fordel vælge et glattejern med antistatiske og keramisk belagte varmeplader, der garanterer ekstra beskyttelse af dit glansfulde hår. Vær desuden opmærksom på, hvor hurtigt glattejernet bliver varmt, og om næbet kan indstilles på forskellige måder for flere forskellige looks.
     

Glattejern til at lave krøller

Kan man bruge et glattejern til at lave krøller tænker du måske - og hvorfor fungerer det for alle andre og ikke dig? Et glattejern kan sagtens lave fine bløde slangekrøller eller smukke bølger i håret. Hvis du vil opnå det bedste resultat bør du dog kigge efter fladjern med en 260 graders roterbar ledning, da det gør det nemmere at vinkle fladjernet korrekt for at få krøller. Derudover bør du kigge efter et fladjern, der er afrundet, hvilket vil sige, at kanterne ikke er for skarpe ved den keramiske varmefalde og at det kan lade sig gøre at sno håret rundt om glattejernet i en relativ let bevægelse. Det er en god idé altid at benytte varmebeskyttelse - uanset om der laves krøller eller håret flades.

Kan et glattejern ikke gøre det for dig, når det kommer til krøller, og opnår du ikke det ønskede resultat, kan du med fordel tage et kig på udvalget af krøllejern.

Find dit fladjern på føtex.dk

Når du første har fundet det helt rigtige glattejern, kan du nemt og enkelt bestille det hjem fra føtex.dk. Du har altid ubegrænset returret, når du handler hos os – du kan derfor trygt købe både hårpleje og hårstylingsapparater hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om glattejern