Hårstyling elapparater

Uanset om du er til glat, bølget eller krøllet hår, har vi samlet et udvalg, der kan skabe den ønskede frisure. Tag et kig her på siden og se vores udvalg af glattejern, hårtørrere, krøllejern og airstylere. Så kan du snart style den perfekte frisure.

Beskyt håret med varmebeskyttelse

Hårstyling med varme kan være en hårdt for håret og kan få det til at tørre ud. Det er derfor en rigtig god idé at benytte varmebeskyttelse, hver gang du anvender et stylingapperat. Kig gerne efter én med plejende ingredienser. 

Produkter til lækkert hår

Er behovet en smøblød balsam eller shampoo, der fjerner gullige toner i håret eller ganske enkelt bare en shampoo, der får jobbet gjort. Vi forhandler et bredt udvalg af hårprodukter fra shampoo over balsam til plejende olier og hårfarve. 

Styling tools til smukt hår

Der er mange måder at få lækkert hår på - og én af dem er ved hjælp af gode styling tools til hårstyling. Med hårstyling elapperater kan du ændre dit udtryk på ingen tid og skabe fine frisurer - og så er de ikke mindst praktiske, hvis der skal styr på lokkerne.

Tre gode hårstyling tools som er et must 

Det skal du være opmærksom på ved hårstyling med varme

Varme fra elektriske hårstyling apparater kan være hårdt for dit hår og dets struktur. Varmen er nemlig med til at udtørre håret, og ved gentagen brug kan håret gå hen og blive beskadiget. Det anbefales derfor at benytte varmebeskyttelse inden hårstylingen med varme begyndes. 
 

Hårstyling med føntørre

Skal håret føntørres anbefales det at benytte en varmebeskyttelse, som ikke indeholder alkohol. Det skyldes, at alkoholen kan være med til at udtørre håret yderligere - og det strider jo lidt mod formålet. 

Hårstyling med krøllejern eller glattejern

Til hårstyling med varmeapparater som fladejern eller krøllejern anbefales det at benytte varmebeskyttelse med alkohol, da dette er med til at holde håret henholdsvis fladt eller krøllet i længere tid.

Hårstyling med elapparater: Få en flot frisure

Der er mange måder at få lækkert hår og opnå den frisure, som du gerne vil have. Men en af de vigtige faktorer er at have styr på sine værktøjer. Her er blandt andet elapparater, såsom en føntørre, et krøllejern og et glattejern altid praktiske at have. Med elapparater til hårstyling kan du nemlig ændre dit udtryk på ingen tid og skabe flotte frisurer - og så er de ikke mindst praktiske, hvis du bare hurtigt skal have tørret håret efter et bad.

Elapparater til hårstyling for mænd

Det er ikke kun kvinder, som kan få stor glæde af at bruge elapparater til at style deres hår. Det kan du i dén grad også som mand - uanset om du har langt eller kort hår. Blandt andet er en føntørre et populært valg blandt mænd, da den kan være med til at give håret tekstur, så frisuren holder hele dagen. Og hvis du er træt af fedtet hår ved at bruge hårvoks, kan du i stedet bruge saltvandsspray i kombination med en god føntørre til at style håret.

I vores udvalg kan du vælge mellem mange kendte brands, når du skal købe et nyt elapparat til hårstyling. Vi har nemlig føntørre, krøllejern og glattejern fra mærker, såsom Remington og BaByliss.

Find hårstyling elapparater på føtex.dk

På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af styling tools til håret. Når du handler hos os har du altid ubegrænset returret og hurtig levering.