Hårtørrer

Her på siden finder du hårtørrere med forskellige varme- og hastighedsindstillinger, der gør det nemt for dig, at få dit hår tørt og stylet på kort tid. Tag et kig på vores kvalitetsudvalg og bestil en hårtørrer til en fordelagtig pris her. 

Beskyt håret mod varme

Undgå at få beskadiget og tørt hår ved at bruge varmebeskyttelse, når du føntørrer. Varmebeskuttelse beskytter hårstråene mod den varme luft. På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af varmebeskyttende spray med plejende ingredienser. 

Føntørrer til alle hårtyper 

I vores sortiment finder du et stort udvalg af markedets bedste hårtørrere til alt fra korte og opsatte frisurer til kvinder med langt hår og naturlige krøller. 
 

Tre gode grunde til at købe en hårtørrer:

  • Effektiv tørring og styling af vådt hår
  • Fremhæv naturlige krøller eller glat hår
  • Opnå den perfekte styling


Med en føntørre fra f.eks. Babyliss, Remington eller Revlon kan du style dit hår akkurat som hos frisøren. Køber du en hårtørrer, kan du tørre dit hår hurtigt og effektivt og dermed blandt andet undgå knækket, vådt hår i vinterkulden. Hårtørrerens mange varmeindstillinger, fønhoveder og funktioner giv dig muligheden for at fremhæve dine naturlige krøller, tilføre dit hår volumen og prøve nye looks af. 
 

Hvilken føntørre skal jeg vælge? 

Dit valg af hårtørrer afhænger i høj grad af din hårtype, ønskede frisure og styling. Inden du køber den første og bedste hårtørrer på markedet, er det derfor værd at være opmærksom på: 

  • Funktioner: De fleste hårtørrere kan meget mere end blot at tørre dit hår. Du kan derfor med fordel købe en hårtørrer med et fønnæb og funktioner, der passer til dine behov og ønsker. Det kunne også være en hårtørrer med en diffuser, der fremhæver dine krøller og volumen i håret. 
  • Watt og effektivitet: Blandt vores store udvalg af markedets bedste hårtørrere finder du hårtørrere med alt fra 1200 watt til 2200 watt. Ønsker du en hårtørrer med kraftig og effektiv varme, kan du med fordel gå efter en hårtørrer med mange Watt og flere forskellige varmetrim. 

Ligemeget hvilken type du vælger, anbefales det altid at benytte varmebeskyttelse for at undgå tørt og beskadiget hår.

Hårtørrer med kold luft 

Det kan være sundere at føntørre håret med kold luft, hvis du har tendens til at holde hårtørren alt for tæt på håret. Ellers anbefales en afstand på 15 cm og jævn varmefordeling. Funktionen med kold luft kan også bruges til at få frisuren til at holde lidt længere. 

Hårtørrer med ion-teknologi

Ion-teknologi lyder lidt teknisk - men det har nogle fantastiske fordele. Det er nemlig med til at sørge for at håret efterlades blankt, antistatisk og ikke mindst krusfrit. Men hvordan kan det lade sig gøre? 

I en hårtørrer med ion-teknologi udsendes der negative ioner, når der blæses varm luft ud af føntørren. De negative ioner bidrager til en hurtig tørring. De spalter nemlig vandmolekylerne i mindre stykker samtidig med, at de sørger for at indkapsle fugten i hårstrået.

Hårtørrer med diffuser 

En hårtørrer med diffuser er oplagt til dig med krøller og som gerne vil give håret ekstra volume eller fremhæve krøllerne. Kombiner med en god krøllecreme eller hårprodukter, der giver ekstra volumen for et flot resultat. Diffuseren fungerer ved at den løfter håret og tørrer det med varm luft uden at håret begynder at kruse. Benyt gerne ved lav hastighed for blid tørring af dine krøller. 

Find din nye hårtørrer på føtex.dk

Når du har fundet den hårtørrer, der passer perfekt til dit hår, kan du bestille den hjem fra siden her med ganske få klik. Hos os har du altid ubegrænset returret – du kan derfor trygt købe dine hårstylingsapparater og hårpleje hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om hårtørrer